Sir Alex: Nem veszünk biztosra semmit

Sir Alex Ferguson szerint csapata nem fogja könnyedén venni a Wolves elleni mérkõzést, a Premier League címéért folytatott küzdelem során.


A jelenlegi angol bajnok Manchester United vasárnap a Molineux Stadiumba látogat, hogy megmérkõzzön a Farkasok csapatával. Ha a Unitednek sikerül gyõzelmet aratnia, akár 4 pontos elõnyre is szert tehet a városi rivális Cityvel szemben.

 
De, ha ez nem lenne eléggé ösztönzõ a Vörös Ördögök számára, akkor rendkívül fontos a pozitív szereplés a sokkoló európai produkciójuk után is. 
 
A Vörös Ördögök számára befejezõdött a rossz európai sorozat, mely után a Premier League egy remek lehetõséget kínál arra, hogy javítsanak. Bár sokak szerint a United nem vette komolyan az Európa-ligát, Ferguson ragaszkodik ahhoz, hogy az európai eredményekkel kapcsolatban nem elégedett az Old Trafford tábora.
 
 
A United és a Farkasok tavaly is a Premier League tabellájának két ellentétes pólusán foglaltak helyet, de ennek ellenére a Wolvesnek a Molineuxban mégis sikerült 2-1-es gyõzelmet aratnia. Ferguson eltökélt számdéka, hogy nem ismétlõdhet meg újra ez a történet. A skót tréner kész szembenézni a kihívással, ahol a vasárnapi találkozón a Black Country várja õket.
 
"Mi mindig komolyan veszünk minden csapatot" - mondta Sir Alex.
 
"A United filozófiájának egyik legfontosabb eleme, hogy soha nem vesszük biztosra a gyõzelmet, bárki legyen is az ellenfél."
 
"Ez egy újabb év. Bár a körülmények hasonlóak, mi  az élen állunk, a Farkasok pedig ismét a tabella vége felé, de a tavalyi történet nem ismétlõdhet meg."
 
Sir Alex elismeri, hogy csapatát bántja az Európa-ligából való kiesés, de a Unitedet nem tudja megtörni a kudarc és a szenvedés. Továbbá elmondta, hogy csapatára az Athletic Bilbao elleni vereség ösztönzõen fog hatni a hétvégi találkozón.
 
"A vereség nem ad nagyobb hangsúlyt a vasárnapi játéknak, de mindennek megvan a maga jelentõsége. Nem csak az elszenvedett vereség fog hajtani bennünket. A bajnoki cím megvédése érdekében is nagyon fontos a hétvégi gyõzelem. Össze kell szenünk magunkat, és minden erõnkkel az angol bajnokságra kell koncentrálnunk."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!