De Gea bajnoki címet szeretne

De Gea tudja, nagyon fontos, hogy a Manchester United elkerüljön egy trófea nélküli szezont és megnyerje a Premier League-t, miután az Európa-ligából búcsúzni kényszerültek.


Miután az elsõ mérkõzésen a kapus nagyon sokat tett, hogy csapata továbbjutási reményei életben maradjanak, a visszavágón nem sikerült megakadályoznia a United 2-1-es vereségét.

 

A csúfos európai kupaszereplés után a manchesterieknek csak a bajnokságra kell koncentrálniuk, melyet egy pontos elõnnyel vezetnek városi riválisuk elõtt, akiknek szintén már csak a hazai pontvadászatra kell koncentrálniuk.

 

De Gea bízik csapattársaiban és abban, hogy a szezon végén a United lesz a Premier League bajnoka: "Most nagyon fontos számunkra, hogy megnyerjük a Premier League-t."

 

"Mi vagyunk az elsõk. Mi vezetjük a bajnokságot. A Manchester City jó formában van, de mellettünk szól a csapategység és a szurkolók, ami segíthet megnyerni a bajnoki címet."

 

"Nagy mérkõzés vár ránk vasárnap a Wolves ellen és ez az, amire most koncentrálnunk kell."

 

 

Bár a Unitedben nagyon sokan csalódástkeltõ produkcióval rukkoltak elõ, az egykori Atletico Madrid kapusnak nem kell saját magával szemben szemrehányást tennie, még ha Spanyolországba való visszatérése nem is sült el úgy, ahogy szerette volna.

 

Több bizonyítékot is láthattunk a párharc során arra, hogy a büntetõterületet egyre jobban uralja és lassacskán azt az érzetet kelti, a Spanyolországból Angliába való költözése nem volt baklövés.

 

"Az angol futball egy kicsit agresszívabb, de a futball az futball" - mondta. "Nincs valós különbség. Apránként, de úgy érzem a bizalmam Angliában is egyre nõ."

 

"A kezdetekben minden teljesen új volt, a hely, az ország, a csapat. De fokozatosan megszoktam mindent és remélhetõleg ez a folyamat tovább fog folytatódni."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!