Danchev: Berbatov kész a távozásra

Dimitar Berbatov ügynöke, Emil Danchev felfedte, a csatár a szezon végén el fogja hagyni a Manchester Unitedet.


Berbatov ügynöke azt állítja, hogy a Manchester United menedzserével, Sir Alex Fergusonnal három alkalommal találkozott a közelmúltban, hogy megvitassák a bolgár csatár jövõjét a klubnál.

 

Annak ellenére, hogy a Premier League bajnoka egy plusz egy éves opcióval rendelkezik Berbatov esetében, a 31 éves csatár várhatóan máshol próbálja majd meg újraéleszteni karrierjét.

 

A csatár két Premier League elsõséget tudhat magáénak, mióta 30.75 millió font ellenében érkezett a Tottenhamtól 2008-ban, 147 mérkõzésen 56 gólt szerezve a csapatban és a tavalyi szezonban megosztott gólkirályi címet szerezve Carlos Tevezzel.

 

Azonban Berbatov lecsúszott az Old Trafford-i hierarchiában a mostani szezonban és csupán 19 mérkõzésen léphetett pályára idén, mindössze 5 mérkõzésen kezdõként a Premier League-ben.

 

 

"Három találkozóm volt [a United menedzserével] Alex Fergusonnal" - mondta Danchev a bolgár médiának.

 

"El kell fogadnunk, hogy Sir Alex új csapatot próbál építeni a következõ három vagy négy évre és Berbatov nem képezi részét a terveknek."

 

"Ferguson szeretne a játékstíluson változtatni azáltal, hogy több sebességet visz a játékba" - tette hozzá Danchev. "Örültem a United azon álláspontjának, amelyben biztosítottak, nem fognak akadályt gördíteni Berbatov nyári távozása elé."

 

Berbatov, aki a bolgár válogatottban minden idõk legtöbb gólt szerzõ játékosa 48 góllal spanyol, német és francia klubok célpontjává válhat a nyáron.

 

"Dimitar nagy valószínûséggel elhagyja Angliát, de nem szeretne az Egyesült Államokba, Japánba, az Egyesült Arab Emírségekbe, vagy hasonló bajnokságokba távozni."

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!