Keane lehet a befutó?

Warren Joyce szerint Michael Keane kiérdemelte a jogot, hogy a "Denzil Haroun év tartalék játékosa" cím esélyesei között szerepeljen.


A fiatal védõ elvesztette kezdõ helyét a tartalékok között az Aston Villa elleni mérkõzésen, mivel az elsõ csapat tagjainak, Phil Jonesnak és Chris Smallingnak szüksége volt a mérkõzésre, ám így is majdnem gólt szerzett - az elõzõ bajnokin a Blackburn ellen betalált - a padról beállva.

Ahogy érik, egyre inkább szebb kilátások várnak a fiatal védõre, kinek védekezõ munkája és elhivatottsága nyûgözte le leginkább Warren Joyce-t valamint mindazokat, akik figyelemmel követik a játékost.

 


"Michael az egész szezonban nagyon jól játszott" - nyilatkozta a tartalékok edzõje a Manutd.com-nak. "Meccsek elõtt arról beszélünk, miben kell javulnia, de elértünk arra a szintre, amikor már szinte csak a kommunikációján kell dolgoznia."

"Természetesen az én szememben õ az egyik jelölt az év tartalék játékosa díjra mindazért a munkáért, amit napról-napra elvégez."

"Szinte minden meccsen a megfelelõ dolgot hajtja végre. Igazán jól edz, jó döntéseket hoz védõként, mindig bátor és a labdával is jó döntéseket hoz."

"Legyen délelõtti vagy délutáni edzés, mindig keményen dolgozik, ráadásul a mi elvárásaink felett még extra dolgokat is megcsinál. Minden dicséretet megérdemel. A hozzáállása, hogy megpróbál a legjobb lenni saját maga javára írandó dolog!"
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!