Valencia: Ismerjük Tevezt

Antonio Valencia reméli, hogy Carlos Tevez számára nem lesz meseszerû a manchesteri rangadó.


A Premier League elsõségért folyó harc immár csak két szereplõs és az április 30-án lejátszandó városi rangadó sok mindenra választ adhat.

Bármelyik csapat is nyer, biztosan nagy lökést adhat annak a szezon hátralévõ részére. Ráadásul Tevez esetleges szerepeltetése még pikánsabbá tenné a párharcot, miután az argentin csak a közelmúltban tért vissza a Manchester Cityhez önként vállalt számüzetésébõl.

A United teljesen tudatában van a csatár képességeinek és Valencia elismeri, a Vörös Ördögöknek különösen figyelniük kellene egy olyan emberre, aki élvezné, ha összetörhetné Valencia csapatának álmait.

 


"Ha Carlos játszik ellenünk, biztos vagyok benne, hogy motivált lesz" - mondta Antonio a The Sun-nak. "Õ egy kiváló játékos, aki pillanatok alatt képes megváltoztatni egy meccset. Amit a Chelsea ellen mûvelt, nem volt meglepetés."

"De hogy Tevez gyõztes gólt szerezzen? Remélem ez nem történik meg."

"Ha elvesztenénk a címet, az hónapokig fájna nekünk, ám biztos vagyok a csapatomban."

"Hatalmas büszkeség van most Manchesterben, hogy a város két csapata a legjobb Angliában. De mi most csak a Fulham elleni találkozóra koncentrálunk, hogy megnyerjük azt és elõnnyel érkezzünk a városi derbire."

"Nem mondom, hogy az a meccs dönti majd el a bajnoki cím sorsát, de az biztos, hogy a gyõztes morálisan nagy csapást mérhet az ellenfélre. Szóval nagy csatát várok és bosszút az Old Traffordon elszenvedett 1-6-ért."

Valencia csak nem régen tért vissza a pályára, mivel combizom sérülés nehezítette dolgát, amiért ismét kezelésekre szorult.

Az ecuadori válogatott szélsõ nem volt igazán szerencsés a sérülésekkel az utóbbi idõben, de felépülése után gyorsan visszaszerezte kiváló formáját és reméli, hogy segítségére lesz csapatának az idény végéig.

"Boldog vagyok, hogy újra itt vagyok. Kezdetben féltem, hogy az újabb sérülés hatással lesz rám, de ez alkalommal a helyzet nem volt annyira súlyos."

"Most arról álmodom, hogy a tõlem telhetõ legtöbb lehetõséggel segítsem a csapatot. Nem könnyû bejutni a United kezdõcsapatába. Ezért is dühített a legutóbbi sérülésem. Azért dolgoztam a szakemberekkel, hogy elõsegítsem a gyógyulásomat, most pedig az a kulcs számomra, hogy elkerüljem az újabb sérüléseket."

"Jó érzésem van a szezon végérõl saját és a csapat részérõl is. Bizonyos csapások a karrierem fontos pillanataiban történtek, de remélem, hogy ezek a részek véget értek és most csak arra gondolok, hogy meccseken szerepeljek és gyõzzek."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!