Giggs élvezi a vadászatot

Ryan Giggs élvezi a címvadászatot és úgy érzi, az 1-0-ás gyõzelem még nagyon fontos momentuma lehet a Premier Leaguenek.


A középpályás már 12 alkalommal emelhette magasba a trófeát, részt vett számos derbin és most is teljes erõbedobással harcolt. A hétfõ esti mérkõzés nem volt egy sétagalopp egyik fél részére sem, ami az 1-0-ás United vezetéssel az utolsó percekig szolgálhatott volna meglepetéssel az Old Traffordon.
 
"Az emberek a hajrában több gólos gyõzelmet várnak" - mondta Giggs a MUTV-nek.
 
"Ha sikerül még 1-2 gólt szereznünk az utolsó percekben, biztosan mindenki eufórikus hangulatba kerül, de amikor a mérkõzést lefújta a bíró, maradt az 1-0-ás eredmény. Több gólos gyõzelmet is arathattunk volna, de voltak hibáink, és ezért egy kicsit csalódottak vagyunk. Összességében viszont elégedett vagyok, hogy sikerült megszereznünk a három pontot.
 
Giggs örül, hogy a Vörös Ördögök megelõzték a City-t és élvezi, hogy most a városi riválissal kell megküzdeniük a bajnoki címért.  
 
 
"Ez egy remek verseny, nagyon élvezem és doppingol a City elleni harc. Nagyon szoros a küzdelem, de tudjuk mit kell tennünk. A City-t sikerült elkapnunk, már látjuk a célvonalat. Mi már túl vagyunk a nagy ellenfeleken, rájuk még kemény meccsek várnak. Nagyon élvezem a fináléban a hajszát, ez a gyõzelem egy fontos momentuma volt a versenynek. Véleményem szerint innen már nem tud fordítani Mancini csapata. Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy elérjük a célunkat és megvédjük a bajnoki címet."
 
Michael Carrick vitatott szerelésével kapcsolatban Giggs a következõket mondta: "Én úgy gondoltam, mivel a játékvezetõ közvetlen közel állt, így jól láthatta az eset, és nem tapasztalt olyan mértékû szabálytalanságot, amit tizenegyest érdemel. Aztán mikor visszanéztük a lassítást, talán befújható lett volna, de mivel a Newcastle kezezését is figyelmenkívül hagyta a játékvezetõ, talán így próbált egyenlíteni.
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!