Tartalékok: Everton 1-4 United

A Dallas Cup elõtti utolsó mérkõzését játszotta a Manchester United tartalékcsapata és igen meggyõzõ, 4-1-es gyõzelmet aratott többek között Davide Petrucci két góljának is köszönhetõen.


Az idõjárás inkább hasonlított texasira, mint Mersey-partira, és öröm volt nézni a Vörös Ördögöket, ráadásul alig két perc alatt már vezetést is szereztek. Egy Everton szabadrúgás után Paul Pogba csodás labdát adott Jesse Lingardnak, aki Will Keane-hez passzolt, a csatár pedig Adam Davies lábai között talált a kapuba.

Öt perccel késõbb ismét Lingard volt az elõkészítõ, ezúttal Petrucci kapta a labdát a szélsõtõl, majd a tizenhatos szélérõl nagy gólt szerzett miközben Tom Cleverleynek és Matty Jamesnek köszönhetõen nagyrészt egyirányú forgalom volt a középpályán. Paul Pogba beadását Will Keane lõtte mellé, majd Petrucci újabb próbálkozása ment fölé.

Szünet után David Weirrel gyûlt meg a baja Will Keane-nek, majd Lingard megérdemelten szerzett gólt azt követõen, hogy az angol csatárral egy remek egyérintõs passzolgatást hajtottak végre.

Ryan Tunnicliffe állt be csereként és szinte azonnal összejátszott Fabioval, majd a középre adott labdára Petrucci érkezett és egy újabb káprázatos találatot szerzett. Közben Cleverley-t faragta Eric Dier és Francisco Junior, amiért mindketten sárga lapot érdemeltek.

A találkozó utolsó percében Christopher Long fejesével szépítettek a hazaiak egy olyan átszervezett United ellen, amelyben Ritchie De Laet játszott elöl.

Egy újabb kitûnõ produkció volt ez Warren Joyce csapatától, ezzel megerõsítve helyét a Barclays Premier League North élén és nagy eséllyel pályázva arra, hogy meg is nyerje a csoportot. Számos szemet gyönyörködtetõ teljesítményt és gyors, egyérintõs játékot is bemutatott a csapat.


Barclays Premier Reserve League
Everton 1-4 Manchester United
Finch Farm

United: Amos - De Laet, Keane, Fryers, Fabio - Pogba, James (Tunnicliffe 68.), Cleverley, Petrucci, Lingard(Vermijl 68.) - W.Keane(Thorpe 76)
Nem használt csere: Johnstone.


Gólszerzõ: W.Keane 2', Petrucci 7', 70', Lingard 66'
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!