Fergie: Kean megõrizte méltóságát

Sir Alex Ferguson tisztelettel adózik blackburni kollégája, és honfitársa, Steve Keane, és magatartása iránt, amellyel helyzetét kezelte ebben a szezonban.


Nem ez a legkönnyebb szezonban az Ewood Park kispadjára leülõ szakembernek, ugyanis csapata gyenge szezonkezdete kiváltotta a szurkolók haragját, akik folyamatos tiltakozással adták tudtára nem tetszésüket a menedzser és a klubvezetést illetõen.

 

Kean nem kezdett nyilvános hadakozásba a szurkolók nyomásgyakorlása ellen, ehelyett inkább minden erejét arra fordította, hogy valahogy megmentse a Roverst attól, hogy a szezont követõen már a másodosztályra kelljen készülnie a klubnak.

 

Miután csak három pont választja el õket a bennmaradást jelentõ 17. helytõl, így ez nem is mutatkozik teljesíthetetlen feladatnak, bár a harc a szokásosnál is nagyobb a túlélésért, azonban a helyzet így is rózsásabbnak tûnik, mint volt néhány hónappal ezelõtt.

 

Sir Alex Ferguson örül, hogy azt láthatja, Kean kitartása kezd kifizetõdni, és kiáll a Manchester United észak-nyugati riválisának menedzsere mellett, és támogatja, hogy folytassa a munkát a számára ebben a nem túl könnyû idõszakban is.

 

 

"Ez mutatja meg, milyen az, ha a dolgok változnak, amikor mindent a munkának rendelsz alá és nem hagyod, hogy a helyzet ellened forduljon" - kezdte a skót menedzser csapata hétfõi, Ewood Parkbeli látogatása elõtt.

 

"Most már senki nem beszél tüntetésrõl, és a szurkolóikról."

 

"Õ (Kean) nagyon jól megõrizte a méltóságát, és mindenkitõl dicséretet érdemel, köztük saját szurkolóiktól is."

 

"Biztos vagyok benne, hogy sokan közülük azt kívánják, bárcsak ne csinálták volna ezt, mert egyértelmûen bátorságról tett tanúbizonyságot abban az idõszakban, amikor nem ment minden a legjobban számukra."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!