Dallasba tartanak a tartalékok

Warren Joyce úgy érzi, számos ifjú tartalék játékosának ideális tapasztalatot jelenthet a Dallas kupa - mind a pályán, mind azon kívül.


A Vörös Ördögök vasárnap a vendéglátó FC Dallas együttesével mérkõznek meg, majd a Sport Club Cartagnes következik másnap, zárásként pedig szerdán a Tigre együttesével csapnak össze. Miután a csapat listavezetõ pozícióból várhatja a Barclays Premier Reserve League folytatását, így ez a sorozat még több lehetõséget biztosíthat számos, a tavalyi évben Ifjúsági FA kupát nyert fiatal játékos számára, a bizonyításra.

 

 

"Nehéz túra lesz, de egy jó kis teszt lesz ez a fiúknak" - kezde Joyce a Manutd.com-nak.

 

"Érdekes mérkõzéseket fogunk kint játszani, eltérõ stílusú csapatok ellen, és természetesen azzal, hogy ilyen távolra utazunk, hasonló nehézségekkel kell majd megküzdenünk, mint amilyenekkel a felnõtt csapat szokott a felkészülési idõszakban. Rengeteg idõt fog elvenni az utazás egyik helyszínrõl a másikra, ezért a felkészülés és a regenerálódás létfontosságú lesz az eredmények szempontjából, illetve azt illetõen is, hogy miként teljesítenek a szezon hátralévõ részében."

 

Miután bejelentette, kik képezik az utazó keretet, így szólt: "A keret egy nagy elegyet alkot. Sajnos az Ifjúsági FA kupa bezavart a terveinkbe, az elõdöntõ visszavágója miatt. Van 10 vagy 11 állandó tagja a tartalékcsapatunknak, akik a csapat magját képezik, és szerettünk volna néhány fiatal játékossal kiegészíteni ezt a játékosanyagot, de az U18-asok esetleges sikere megnehezítheti a dolgunkat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!