Giggs készen áll a Rovers meccsre

Ryan Giggs szerint a Manchester United egy feltüzelt Blackburn Roversszel találja majd szemben magát hétfõ este az Ewood Parkban.


Bár a Vörös Ördögök mögött jelentõs és hangos szurkolótábor áll majd, a szokásosnál nagyobb idegenbeli jegyek eloszlása miatti United szimpatizánsok a hazai csapat fanatikusait is inspirálta a múltban. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a United legutóbbi 11 Ewood Park-i látogatásából csak kétszer tudott gyõzni. Tavaly is csak egy döntetlenre futotta, bár az elég volt ahhoz, hogy Sir Alex csapata megnyerje 19. bajnoki címét.

"Mindig is kemény hely volt számunkra" - mondta Giggs a ManUtd.com-nak. "Ez olyan, mint egy mini, helyi derbi. Mindig nagy számban vagyunk jelen ott, de úgy tûnik ez csak méginkább inspirálja az alapból feltüzelt Blackburn fanokat."

 


"Az utóbbi évek során néhány alkalommal nem is játszottunk valami jól ott és 1-2 játékosunkat ki is állították az Ewood Parkban. Trükkös hely volt mindig, bár tavalyról jó emlékeink is vannak, hiszen ott nyertük meg a 19. bajnoki címünket."

"Fontos, hogy megpróbáljunk számunkra jó eredményt elérni, de nem hiszem, hogy ennek a párosításnak az eredménye annyira befolyásolná a bajnoki címért folyó harcot, mint az utóbbi két évben. Még mindig túl sok pont forog kockán. Ha elveszítenének a Rovers elleni mérkõzést, még akkor is 21 pontot lehet nyerni." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!