Hivatalos: Csatárral erõsített a United

Sir Alex Ferguson Brazíliában tartózkodik és magyar idõ szerint ma hajnalban bejelentette, a Manchester United új támadót igazolt.


Mivel Dimitar Berbatov távozása egyre nyilvánvalóbb, a Vörös Ördögök mindenképp szeretnének új csatárt a csapatukban tudni. Ferguson sok játékost megfigyelt az utóbbi hónapok során, de nem talált olyat, aki megfelelõ lenne.

Ám végül egy történelmi igazolással sikerült meglepnie a sajtót és ellenfeleit is. Hiszen a leigazolt játékos nem más, mint az aranylabdás Marta Vieira da Silva.

Soha nem fordult még elõ, hogy nõ szerepeljen Európa topligáinak valamelyikében, ám mivel Martával a Santos szerzõdést bontott (hivatalosan amiatt, mert túl sok gólt szerzett), így ingyen igazolhatóvá vált, ráadásul mivel edzésben van, már a hétfõi, Rovers elleni mérkõzésen számol vele a menedzser.

 


Sir Alex elmondta: "Nagy öröm, hogy egy ilyen gólerõs játékos erõsíti a csapatunkat. Tudjuk, hogy sok kritika ér majd minket azért, amiért egy hölgyet igazoltunk, ezért jogilag is támadni fognak minket, de hiszünk abban, hogy semmi jogelleneset nem tettünk és tudjuk, Marta személyében egy új sztárja lesz a Unitednek."

Ferguson és Marta ma este érkeznek meg Manchesterbe magángéppel és holnap már az új igazolás helyet is kap a kispadon. 

"Nagy öröm, hogy a Manchester United az elsõ, aki meg mert tenni egy ekkora lépést! Bízom abban, hogy segíteni tudom õket, hogy megnyerjék a bajnokságot" - nyilatkozta anyanyelvén a csatár.

Sir Alex azt is hozzátette, hogy mivel a hölgy még nem tud angolul, így Andersonra és a da Silva ikrekre sok feladat hárul, többek között össze kell állítaniuk egy karneváli buszt, amelyen majd õk táncolnak, ha a Manchester megnyeri a bajnokságot és ismét felvonulnak a trófeával a város utcáin.

 

Marta a 99-es mezt viseli majd a United színeiben!
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!