Fergie továbbra is Macheda mögött áll

Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy továbbra is maximális bizalommal tekint Federico Machedára, és 'balszerencsésnek' nevezte az olasz csatárt, miután egy újabb kölcsönszerzõdése ért korábban véget.


Macheda januárban került kölcsönbe a Queens Park Rangers együtteséhez, állandó játéklehetõség, illetve annak a reményével, hogy bizonyíthatja képességeit a Premier Leagueben.

 

Sajnos azonban a dolgok nem a legmegfelelõbben alakultak a 20 éves támadó számára, ugyanis az õt leigazoló Neil Warnockot érkezését követõen pár héttel menesztették, szemtõl-szembe pedig soha nem tudott leülni az õt váltó Mark Hughes-zal.

 

Az olasz utánpótlás válogatott játékos február 1., azaz az Aston Villa elleni csereként lejátszott találkozó óta nem léphetett pályára, ennek ellenére mégis sikerült címlapra kerülnie, amikor az Angol Futballszövetség 15 ezer fontra büntette a Twitteren közzétett homofób megjegyzései miatt.

 

A közösségi média platformjait emellett arra is használta, hogy kifejezze nem tetszését azt illetõen, ahogy edzõje, Mark Hughes bánik vele, a héten pedig azért járta be a sajtót a neve, mert bokasérülése miatt visszatért a Manchester Unitedhez, ahol operáció vár majd rá.

 

 

"Õ nagyon balszerencsés" - kezdte Sir Alex Ferguson a MUTV-nek.

 

"Maximális bizalmam van a fiúban. Õ egy kimagaslóan jó játékos lehet. De szüksége van játéklehetõségre."

 

"Tavaly januárban kölcsönadtuk a Sampdorianak. Ott volt két-három hete, amikor edzõt váltottak, és ezt követõen nem játszott."

 

"Aztán kölcsönadtuk idén a QPR-nak. Megint két hét után kirúgták az edzõt, és ezután megint nem kapott lehetõséget."

 

"Tényleg nagyon balszerencsés."

 

"Az elmúlt hetekben nagyon zavarta már a játékban a bokája, úgyhogy jó döntést hoztunk, amikor az operáció mellett döntöttünk, és remélhetõleg a következõ szezonra a rendelkezésünkre állhat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!