Kölcsönlesen: Norwood csúcsformában

Oliver Norwood továbbra is megérdemli a tapsot, miután a Coventryvel ismét egy nagyon fontos gyõzelmet aratott - idegenben elõször a szezon során - harcolva a bentmaradásért.


Az észak-ír egy szuper, védjegyévé váló passzal hozta helyzetbe a második gól elõtt Cody McDonaldot, és csapatuk a Hull City elleni gyõzelmükkel kimászott a kiesési zónából.

"Mielõtt kölcsönbe távoztam volna, beszéltem Sir Alex Fergusonnal és elmondtam neki, mit akarok kihozni mindebbõl" - mondta Norwood a Daily Starnak. "Azt mondtam, azt akarom, hogy emlékezzenek rám. Nagy hatással akartam lenni és jönni akartam, hogy segíthessek kimászni abból a helyzetbõl, amiben van a csapat. Mindez hatalmas volt számomra. Úgy vélem, éretté váltam profiként. Nagyon rövid idõ alatt nagyon sokat tanultam. Ez csak jól jön majd a karrierem szempontjából."

 


A Hullnál Robbie Brady kezdõként kapott szerepet, akit a második félidõ 10. percében Joshua King váltott.

A Nottingham Forest szintén keményen harcol a kiesés elkerüléséért, amihez jól jött a Crystal Palace elleni 3-0-s gyõzelem. Scott Wootton az utolsó 9 percre állt be, mely idõ alatt egy sárga lapot szedett össze.

Tomasz Kuszczak csodálatos dupla védést hajtott végre Alex Bruce - Steve fia - és Robert Snodgrass helyzeteinél, segítve ezzel a Watfordot, hogy 2-0 arányban legyõzze a Leeds United gárdáját. A lengyel csapattársa, Nyron Nosworthy így nyilatkozott a portásról a Daily Mirrornak: "Õ egy jó ember, de kissé õrült! Õszintén szólva, kicsit félek is tõle. A hozzáállása elképesztõ és állandóan beszél hozzánk."

Reece Brown sérülés miatt kihagyta az Oldham mérkõzését, csapata 1-0 arányú vereséget szenvedett a Notts Countytól. Paul Dickov reméli, sikerül meghosszabbítania a sokoldalú középpályás kölcsön szerzõdését.

Kiko Macheda úgy tûnik kénytelen kihagyni a szezon hátralévõ részét, miután mûtötték a bokáját. John Cofie pályán volt a Royal Antwerp csapatában, az R White Star Woluwe csapatával játszott 2-2 során csatártársa, Freddy Mombongo-Dues szerezte mindkét gólt.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!