Tartalékok: Santa Clara 2-5 United

A Manchester United tartalékcsapata jó úton halad afelé, hogy bejusson a Dallas kupa nagypénteki elõdöntõjébe, miután két nap alatt második csoportmeccsüket is sikeresen abszolválták.


Helyi idõszerint délután a Vörös Ördögök tartalék együttese 5-2 arányban legyõzte Santa Clara Sporting Clubot, Jess Lingard (2), Larnell Cole, Will Keane és Tom Thorpe góljaival.

 

A Santa Clara az utolsó pillanatban került be a 12 csapatos torna mezõnyébe, miután az eredetileg meghívott costa ricai CS Cartagines nem tudta vállalni a részvételt, és a californiaiak gyorsan le is tették névjegyüket a United ellen is, miután már az 5. percben vezetést szereztek Alfredo Moran Perez góljával. Azonban a manchesteriek válasza se váratott sokáig magára, három perccel késõbb Larnell Cole egyenlített.

 

Fél óra elteltével az amerikaiak újra magukhoz ragadták a vezetést, ezúttal a korábbi gólszerzõ testvére, Daniel Moran Perez révén, de röviddel a félidõ elõtt Will Keane révén másodszorra is egyenlíteni tudtak Warren Joyce tanítványai.

 

 

Lingard elsõ gólja az 51. percben, amelyet Keane készített elõ, a mérkõzés során elõször juttatta vezetéshez a Unitedet, de a gyõzelmet csak a mérkõzés végén tudták bebiztosítani a hazai tartalékbajnokságot vezetõ csapat egy gyors duplának köszönhetõen. Lingard, majd Thorpe is eredményes tudott lenni, elõbb a 80., majd a 81. percben.

 

A harmadik, és egyben utolsó mérkõzést az A-jelû kvartettben a mexikói Tigres ellen vívják majd szerdán este az ifjú titánok, helyi idõ szerint 20:30-kor (magyarországi idõ szerint csütörtök 3 óra 30 perckor). Eközben a C-jelû csoportban a másik angol résztvevõ Everton egy gyõzelmet, és egy vereséget tudhat eddig maga mögött.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!