Tartalékok: Tigres 0-1 United

Larnell Cole egyedli lövése elégnek bizonyult ahhoz, hogy a Manchester United bizotsítsa helyét a Dallas kupa elõdöntõjében, miután a Tigres már nem tudott válaszolni az elsõ félidõben született gyõztesgólra.


Cole, aki az utóbbi idõben egy sérülés miatt nem volt bevethetõ a bajnokságban, fél óra elteltével fantasztikus gólt szerzett Luke Giverin baloldali beadását követõen. Egy óvatos kezdést követõen Warren Joyce együttese begyújtotta a rakétákat, és fantasztikus játékot bemutatva szerezték meg a vezetést, amelybõl Will Keane és Jesse Lingard is alaposan kivette a részét. Giverin újabb asszisztot jegyezhetett fel a neve mellé, amikor mélységi beadása arra sarkallta Cole-t, hogy bemutassa fantasztikus technikai képességét, és kapásból gólt szerezzen.

 

 

Will Keane, aki egy nagy rúgás után is a pályán maradt, számos alkalommal közel állt ahhoz, hogy megduplázza az elõnyt, és csak balszerencséjének köszönhetõ, hogy nem tudta folytatni azon sorozatot, hogy a kupasorozat mindegyik mérkõzésén betalál. Egyszer csak centik választották el a gólszerzéstõl, amikor a mérkõzés utolsó pillanataiban a kapu elõtt csorgott el az azelõtt biztos gólnak tûnõ lövése.

 

A mexikói Tigres az elõzõ évben döntõt játszott a Dallas kupán, és kemény riválsként voltak számon tartva, ám a Vörös Ördögök passzjátékának köszönhetõen Sam Johnstone másodszor is kapott gól nélkül hozott le egy mérkõzés a sorozatban.

 

Az elõdöntõben az az Everton vár majd a tartalékokra, akikkel az elutazás elõtt legutóbb találkoztak a bajnokságban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!