Rio: A tapasztalat a kulcs

Rio Ferdinand, a Manchester United védõje soha nem kételkedett a Vörös Ördögök képességeiben és reméli, hogy a tapasztalatuk is segíteni fogja õket a Premier League címért folyó harcban.


A Queens Park Rangers felett aratott kétgólos gyõzelemnek köszönhetõen a United immár nyolc pontos elõnyre tett szert a Manchester Cityvel szemben, bár lehet, csak néhány órára.

Az októberi, az Old Traffordon a városi riválistól elszenvedett 1-6-os vereség óta a Vörös Ördögök felálltak a padlóról és legutóbbi 12 bajnokijukból 11-et megnyertek, miközben nem is kaptak ki és egyre közelebb kerülnek 20. bajnoki címükhöz.

"Nem gondoltunk arra, hogy visszatértünk ebbe a pozícióba, mint ahogy soha nem is kételkedtünk önmagunkban, hogy képesek leszünk folyamatosan gyõzni" - mondta Ferdinand a SkySportsnak.

 


"Ezt kellett tennünk és a szezon ezen szakaszában lendületet kell kapj. A legfontosabb dolog, hogy meggyõzõdj arról, sorra hozod a jó meccseket és nyered a hátralévõ meccseket!"

"Ma kipipáltunk egyet és remélhetõleg folytatni tudjuk ezt."

A Cityvel szemben a United igen hatalmas tapasztalattal büszkélkedhet, melyet a címek megnyeréséhez vezetõ utak során gyûjtöttek be a játékosok és Ferdinand úgy érzi, ez még fontos szerepet játszhat közeledve a szezon végéhez.

"Ez óriási. Sokszor voltunk már ebben a pozícióban ezelõtt, ez sokat számít és tudjuk, mi kell ahhoz, hogy elsõként lépjünk át a célvonalon."

"Az összes tapasztalatunkat arra kell használnunk, hogy biztosak legyünk abban, ismét meg tudjuk tenni, de a fiatal játékosok is hozzájárulnak mindehhez."

"Egy egy csoportos erõfeszítés, csapatmunka, aminél mindenki hozzájárulása számít."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!