Tartalékok: Coritiba 2-1 United

A bátor United képtelen volt egyenlíteni a Coritiba ellen a Dallas kupa döntõjében, bár mindezt kilenc emberrel próbálták meg.


Michele Fornasier és Ryan Tunnicliffe is a kiállítás sorsára jutott a mérkõzés második félidejében a nagyon forrú hangulatú összecsapáson, ahol bár Michael Keane még betalált, azonban egy nyugtalanító végjátéktól eltekintve nem tudták megakadályozni a brazilok tornagyõzelmét.

 

 

A Coritiba már korán elõnybe került, amikor Joao Amaral beadását Alex Santos értékesítette, a Vörös Ördögök dolga pedig csak még nehezebb lett, amikor a 64. percben Fornasiert második sárga lappal korábban az öltözõbe küldte a játékvezetõ. A dél-amerikai együttes nem teketóriázott, és két perccel késõbb Jose Vivian révén szinte azonnal kihasználta az emberelõnyt.

 

Tunnicliffe, aki számos sárga lapot gyüjtött be a torna során, 17 perccel a mérkõzés vége elõtt azonnal piros lapot kapott reklamálásért, így elég távol került az a lehetõség, hogy a manchesteriek még bármit kihozzanak a döntõbõl. De Michael Keane a 75. percben megmutatta, hogy pontrúgásoknál életveszélyes tud lenni, ugyanis Luke Giverin szögleténél õ érkezett a legjobban, és ezzel szépített.

 

Johnstone még meccsben tartotta csapatát William Henrique lövésénél, míg a másik oldalon Larnell Cole járt a legközelebb az egyenlítéshez, ám Warren Joyce együttesének be kellett érnie ezúttal az ezüstéremmel.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!