Martinez készen áll a Unitedre

Roberto Martinez szerint a Wigan képes lehet meglepetést okozni a Manchester Unitednek, amikor a két csapat szerdán este a DW Stadiumban csap össze.


A Latics történetének eddigi mind a 14 mérkõzését elvesztette a regnáló bajnoki címvédõ ellen, 46 gólt kapva, de spanyol menedzserük szerint csapata olyan jeleket mutat, javíthatnak mérlegükön a topcsapatok ellen.

 

A Wigan legyõzte a Liverpoolt, majd csak az utolsó pillanatban kapott góllal kaptak ki szombaton a Chelsea ellen, és Martinaz szerint mindkét mérkõzésbõl erõt meríthetnek fiai.

 

 

"Az Anfield Roadon és a Stamford Bridgen olyan teljesítményt nyújtottunk, amely felszakíthatja a bennünk lévõ gátat" - kezdte Martinez.

 

"A Manchester United ellen tökéletesen kell játszanod, és most már tudjuk, hogy tudunk akár így is játszani ezek ellen a csapatok ellen."

 

"Az utolsó kilenc meccsünkön megmutattuk, hogy képesek vagyunk nagyon jól játszani, ez pedig elégedettséggel tölt el."

 

"Ez megmutatta, hogy ez a csapat képes lehet bárkivel felvenni a versenyt."

 

Az egykoron a Swansea City kispadján is megforduló edzõ tudja, hogy legénységével kemény teszt elõtt állnak, de kijelentette, hogy klubja készen áll az elõttünk álló feladatra.

 

"Bajnoki címvédõ ellen kell bizonyítanunk, és õk az a csapat, akik a legjobb formának örvendenek a bajnokságban. Ez egy nagyszerû futballünnep a számunkra. Ezért is akarunk ebben a bajnokságban szerepelni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!