McLeish meglepetést okozna az Old Traffordon

Az Aston Villa menedzsere, Alex McLeish szerint csapatával készen állnak, hogy minél késõbbre halasszák a Manchester United várható bajnoki címének eljövetelét, amikor vasárnap mentorával, Sir Alex Fergusonnal néz majd farkasszemet.


A United nyolc pontos elõnnyel vezeti a Premier League-t, és a Villa ellen akár be is biztosíthatja a bajnoki cím sorsát, ha az eredmények úgy alakulnak az Old Traffordon játszandó bajnokijuk elõtt.

 

De McLeish, aki az Aberdeenben játszott Sir Alex kezei alatt, szereti a kihívást, ezért mindent megtenne azért, hogy borsot törjön a címvédõ orra alá, annak ellenére, hogy az amúgy is többnyire fiatalokból álló Villából hét felnõtt játékosa hiányzik betegség, vagy sérülés miatt.

 

 

"Megtudnám fúrni a United ünneplését? Korábban már sikerült hasonló a Motherwellel, amikor a Rangers buliját kellett miattunk elhalasztani" - kezdte.

 

"Õk már készen álltak a fesztelen ünneplésre. Azon a napon azonban Owen Coyle két góljával 2-0-ra nyertünk."

 

Bár eljátszadozni ellehet a gondolattal, azonban a skót menedzser szerint nem tûnik reálisnak arra számítani, hogy a United majd félvállról veszi a meccset ellenük.

 

"Tudom, hogy Sir Alex soha nem hagyná, hogy ez megtörténjen. Tudjuk, hogy egy nagyon tettre kész United ellen fogunk majd pályára lépni, de soha nem lehet tudni elõre mi fog történni."

 

 


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!