Giggs azonnal válaszolna a tegnapi vereségre

Ryan Giggs felszólította a Vörös Ördögöket, hogy azonnal vágjanak vissza a csalódást keltõ, Wigan ellen elszenvedett egy gólos vereségért.


A középpályás szerint a United egy jogos büntetõt nem kapott meg, miután Phil Jones labdájába Maynor Figueroa kézzel ért saját tizenhatosán belül, ám saját teljesítményükre is volt panasz bõven. A bajnokság éllovasára most az vár, hogy újabb fontos, vereségektõl mentes sorozatot alkossanak, kezdve mindezt a hétvégi, Aston Villa elleni összecsapással.

"Nem teljesítettünk jól" - mondta a veterán az MUTV-nek. "Már az elején sem volt jó a saját normális passzjátékunk és adtuk el a labdákat az ellenfélnek. Természetesen a Wigan minden tiszteletet megérdemel - nagy nyomás alá tettek minket, különösen a találkozó elején."

"Nagyon keményen dolgoztak és jól lezárták a területeket, de mindez olyan valami, amivel sûrûn szembesülünk, szóval nincs mentség, amiért nem tudtuk kezelni ezt. Nem tudtuk tartani a labdát úgy, ahogy a Manchester United máskor szokta. Talán csak egy vagy két kaput eltaláló lövésünk volt, ami szintén kiábrándító, meg kell néznünk ezt, dolgoznunk ezen és vasárnapra készen kell állnunk."

Volt pár ellentmondásos pillanat a találkozó során, mint például Victor Moses fejese, amely után nem adta meg Phil Dowd a gólt, mivel Gary Caldwell akadályozta David de Geát, valamint a második félidõben egy teljesen tiszta kezezés a Wigan részérõl saját büntetõ területükön belül.

"Nem láttam az esetet, de hallottam, ahogy a szöglet elõtt Phil Dowd játékvezetõ azt mondja, maradjanak távol Davidtõl, ami nem így történt. Nem tudom, hogy végül ez volt-e az, amiért visszafújta a dolgot, de természetesen örülök, hogy így alakult."

 


"Figueroa eseténél nagyszerû rálátásom volt az esetre és az nyilvánvalóan egy égbekiáltó kezezés volt. Megkérdeztem a partjelzõt, aki azt mondta nem látta. Olykor megkapod, máskor nem. Ha ezek a dolgok kiegyenlítik egymást, akkor azt hiszem egy tartozásuk még van felénk az olyanok miatt, mint a Newcastle ellen, vagy épp ma, de mindenki a saját szerencséjének kovácsa."

A Unitednek meg kell mutatnia bajnokhoz méltó vérmérsékletét, be kell fejeznie a munkát, lezárni a bajnokságot. Giggsnek nincsenek illúziói afelõl, hogy minderre képes is a United és ha ez sikerül, az a legenda 13. bajnoki címét jelentené.

"Ebben a szezonban elég sokszor történt olyan, hogy nem teljesítettünk igazán jól, de a legfõbb cél ilyenkor az, hogy kiheverjük, amit meg is tettünk és amit most is meg kell tennünk" - folytatta a walesi középpályás.

"Fontos, hogy az elkövetkezendõ két hazai meccsünket megnyerjük. Az Old Traffordon leszünk, otthon, úgyhogy azon leszünk, hogy megnyerjük mindkét mérkõzést, tobábbra is nyomást gyakorolva. De mint mondom, az egész szezon során voltak rossz teljesítményeink és rossz eredményeink, de mindig visszavágtunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!