Ruud emlékezett vissza a manchesteri évekre

Ruud van Nistelrooy szerint játszani a Manchester Unitedben olyan volt, mint egy álom és hiányzik számára a klub szurkolóival kötött különleges kapcsolat.


A legendás holland támadó - aki 217 meccsen 150 gólt szerzett - bevallja, leginkább azt sajnálja, hogy nem tudott elbúcsúzni távozása elõtt a drukkerektõl.

"Fantasztikus öt év volt" - mondta Ruud az Inside Unitednek. "Õrület volt az összes mérkõzés amin játszottam, legyen az bajnoki, kupa vagy Bajnokok Ligája összecsapás. Focistaként a Unitedben és az Old Traffordon játszani valamilyen szinten õrület és úgy éreztem, mintha álom lenne."

"A szurkolók igazán különlegesek voltak. Elsõ naptól kezdve ott voltak és mindik plusz 10-20%-ot adtak a pályán mutatott teljesítményünkhöz mindegy, hogy otthon vagy idegenben játszottunk. Idegenben is mindig ott voltak és tüzelték a csapatot, játékosokat."

"Mérkõzések után mindig együtt ünnepeltünk velük és oda mentünk eléjük, megköszönni a támogatásukat. Nagyon különleges kapcsolatom volt a szurkolókkal és nagyon sajnálom, hogy igazán nem is tudtam elbúcsúzni tõlük."

 


"Az egyetlen sajnálatom az, hogy így mentem el és szégyenlem, hogy távozásom elõtt nem volt esély arra, hogy megfelelõen búcsúzzam a rajongóktól.

2006 nyarán Van Nistelrooy a Real Madridhoz igazolt, majd átköltözött Németországba, ahol a Hamburg csapatát erõsítette, mielõtt visszatért volna a La Ligába, a dúsgazdag Malagához, ahol jelenleg a Bajnokok Ligája szereplés a tét. Nem rossz egy 35 éves játékostól.

Annak ellenére, hogy évek teltek el, Ruud élvezi a labdarúgást és nem áll szándékában szögre akasztani a cipõt. A kegyetlen gólvágó nem lepõdött meg azon sem, hogy régi csapattársai, Paul Scholes és Ryan Giggs folyamatosan kiválóan teljesítenek.

"Nem igazán lepõdtem meg, mert ismerem a kvalitásaikat és tudom, hogyan tudnak magukról gondoskodni. Nem is volt sok sérülésük, ami nagy szerencse számukra."

"Bolondulnak a játékért és imádják, amit csinálnak. Azzal a minõséggel, ami nekik van, még tovább folytathajták, amit nagyszerû látni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!