Giggs válaszol a szurkolók kérdéseire

A legutóbbi United Reviewban Ryan Giggs válaszolt a Manchester United szurkolók minden kérdésére...


Az ellenfelek játékosai közül ki emelkedett ki számodra az idei szezonba? Max Singer

Robin van Persie. Egy olyan csapatból, amely nem mindig nyújtotta tudása maximumát, úgyhogy briliáns. Rengeteg gólt szerzett, amelyek közül nem egy kulcsfontosságú volt. Egyértelmûen õt emelném ki tehát.

 

Milyen érzés, amikor a bírók egy része fiatalabb, mint te? Ellen Graham

[nevet, majd kitör magából] Ki küldte ezt a kérdést? Tudni akarom a nevét és a címét! Õszintén... erre mit mondhatnék? Az igazat megvallva nagyon élvezem, hogy egy bíró egy idõs velem. Ez könnyebbé teszi a velük való kommunikációt számomra. A játékvezetõknek számtalan döntést kell megozniuk egy meccsen - amelyek közül a legtöbb helyes, de gyakran csúsznak hibák is ezek közé. Ha utóbbi történik, akkor nagyon jól dolog az, ha meg tudod beszélni velük, hogy miért hozta azt a konkrét döntést.

 

 

A karriered tele van csúcspontokkal, de melyik a legrosszabb emléked? Andy Mutch

Kettõt emelnék ki: amikor az 1991/92-es szezonban elvesztettük a bajnokságot a Leedsszel szemben, és a 2009-es Bajnokok Ligája döntõ Rómában. Még mindig emlékszem milyen rosszul éreztük magunkat, amikor elõbb az Upton Parkban, majd az Anfield Roadon kikaptunk 1992-ben. Hihetetlenül pocsék volt ilyen közel kerülni a bajnoki címhez és aztán elveszteni. A római BL-döntõ rosszabb volt számomra, mint a tavaly, a Wembleyben elvesztett, egyszerûen azért mert akkor nem pörögtünk fel. Hatalmas lehetõséget szalasztottunk el arra, hogy elõször a történelemben megvédjük a címünket a Bajnokok Ligájában.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!