Tényleg a Benficába tart Fabio

Ügynöke is megerõsítette, hogy a Benfica szeretné jövõre kölcsönben csapatában tudni a Manchester United szélsõ védõjét, Fabiot.


A 21 éves brazil bekk, aki 2008-ban igazolt az Old Traffordra ikertestvérével, Rafaellel, a klubnál eltöltött négy éve alatt nem tudott állandó játéklehetõséget kiharcolnia magának a Manchester United felnõtt csapatánál.

 

Mindössze nyolc bajnokin lépett csak pályára kezdõként, ezzel szemben testvére már több mint 40 alkalommal lett nevezve a Vörös Ördögök kezdõ tizenegyébe.

 

Az azonban tegnap óta már nem titok, hogy a játékos karrierében változás áll be, ugyanis a testvérével szemben általában bal oldalon szerepet kapó játékos, aki nem mellesleg jobb lábas, Sir Alex Ferguson bejelentése szerint a következõ szezont, több játéklehetõség reményében kölcsönben tölti.

 

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, úgy tudni, hogy a Manchester United elõrehaladott tárgyalásokat folytat a Benficával Nicolas Gaitan megszerzésével kapcsolatban, és az üzlet részeként Manchestertõl egy két fiatal játékost küldenének az ellenkezõ irányba, akik közül az egyik Fabio lenne.

 

Bár az egész ügyletet még egyáltalán nem lehet száz százalékig biztosra venni, azt azonban a játékos ügynöke, Cassiano Pareira megerõsítette, hogy már folytattak megbeszéléseket Sir Alex Fergusonnal egy esetleges lisszaboni kölcsönszerzõdéssel kapcsolatban.

 

 

"Nagy a valószínûsége, hogy Fabio a Benficához fog majd kerülni" - kezdte a portugál O Jogo sportlapnak.

 

"Alex Ferguson beszélt velem és Fabioval is ennek a lehetõségérõl, és a következõ két-három hétben már többet fogunk tudni a mi helyzetünkrõl is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!