Macheda a PL-ben maradna

Federico Macheda azon hírekre reagálva, miszerint egy üzlet keretein belül a Benficához kerülne elmondta, hogy továbbra is az angol futballban akar maradni.


A legújabb pletykák szerint a Manchester United csaliként használná a fiatal csatárt, hogy megszerezze a Benfica játékmesterét, Nicolas Gaitant.

Macheda kegyvesztetté vált az Old Traffordon és a Queens Park Rangersnél töltött kölcsön szerzõdése is rövidre sikerült egy sérülés miatt. Ráadásul a Loftus Roadon történt vezetõváltás sem segített neki, az új menedzser nem számított rá, de a 20 éves támadó eltökélt, hogy bizonyítson a Premier League-ben.

 


Kiko bevallotta, egyszer a jövõben szívesen visszatérne hazájába, de egyelõre az az elsõdleges, hogy Angliában maradjon.

"Én a Benficához, Gaitan a Manchester Unitedhez? Nem tudok róla, de Angliában, a Premier League-ben akarok maradni" - mondta Macheda a tuttomercatoweb.com-nak.

"Egy napon szeretnék visszatérni Olaszországba. Az elõzõ szezonban a Sampdoriánál eltöltött idõrõl mi a tapasztalatom? Nem volt szerencsém és nem volt jó az idõzítés sem. Visszamennék oda? Nem tudom, errõl gondolkodnom kellene."

"A Rómához soha nem mennék (Lazio szurkolóként), de van egy nagyszerû stadion projektük és nagyon jól ismerem Walter Sabatinit(sportigazgató)."



 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!