A Vörös Ördögök ma megnyerhetik csoportjukat

A Manchester United tartalékcsapata elõtt ma este ott az esély, hogy megnyerje a Barclays Premier Reserve League North csoportot. Ehhez három pontra lenne szükségük, és akkor már a legfõbb rivális Liverpool is kiesne a képbõl.


Warren Joyce csapatának még öt bajnokija van hátra, az elsõ ma este vár rájuk idegenben, a Newcastle ellen. Három hete ez lesz az elsõ bajnoki meccsük azóta, hogy legutóbb 4-1-re legyõzték az Evertont. Azóta a csapat az Egyesült Államokban szerepelt a Dallas Cup-on, ahol a brazil Coritiba elõzte csak meg õket és ahol ismét legyõzték az Everton tartalékait.

Az egymás elleni forma a Vörös Ördögöknek kedvez, hiszen a legutóbbi, januárban hazai pályán lejátszott Newcastle elleni meccsen hatot lõttek a Szarkáknak. Akkor Davide Petrucci két gólja mellett a két Keane-testvér is betalált, valamint Alberto Massacci gólja mellé még a Szarkák kapusának, Ole Soderbergnek a kínos öngólja is párosult. Az elõzõ szezonban, az idegenben lejátszott találkozón szintén Warren csapata gyõzött, akkor Gabriel Obertan duplázott késõbbi csapata ellen.

 


A Newcastle jelenleg a hatodik helyen áll 16 ponttal lemaradva a Vörös Ördögöktõl, miközben két meccsel többet játszottak, mint a manchesteri gárda. Edzõjük, a korábbi Manchester City védõ, Willie Donachie reméli, két hosszú ideig sérült játékosa visszatérhet - a középpályás Bradden Inman és a védõ Stephen Folan - és segíthet, hogy a szezon végén jobb formába kerüljenek.

A találkozó magyar idõ szerint 20:00-kor kezdõdik, míg az MUTV 19:30-tól felvezetõ mûsorral indul a közvetítés elõtt.

Amennyiben találunk a neten stream-et, természetesen a hír alatti hozzászólásoknál feltüntetjük! 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!