Bebét kirakták a Besiktas keretébõl

A Manchester United fiatal középpályásának, a portugál Bebének a felnõtt csapattól külön kellett edzenie kölcsöncsapatánál, a Besiktasnál, miután megszegte a klub kijárási tilalmát azzal, hogy egy nightklubban múlatta az idõt.


A 21 éves szélsõt csapattársai, Sidnei és Julio Alves társaságában a tartalékokhoz számûzték, miután a triót a hétfõi, Galatasaray elleni rangadó napján hajnalban lencsevégrekapták egy isztambuli éjszakai szórakozóhely elõtt.

 

Bebe, aki 2010-ben sokak meglepetésére 7.5 millió fontért igazolt a Manchester Unitedhez a Guimaraestõl, eddig csak három mérkõzésen léphetett pályára a Besiktasban, miután a szezon elején súlyos szalagszakadást szenvedett, ám olybá tûnik, hogy nem igazán fogja gyarapítani pályára lépései számát az elkövetkezendõ hetekben.

 

A portugál játékos ugyanis büntetésben részesült a klub részérõl, és edzõje, Tayfur Havutcu figyelmeztette, hogy elképzelhetõ, hogy soha többet nem léphet már pályára a török sztáralakulatban.

 

 

"Ez nem az a hely, ahol kirándulni lehet. A Besiktasnál megvannak a szabályok, és az a fajta fegyelem, amelyet a játékosoknak be kell tartaniuk, és aminek meg kell felelniük" - kezdte Havutcu.

 

"Nem engedélyezett, kivéve ésszerû idõpontban, hogy valaki az éjszakát egy nightklubban töltse."

 

"Közös döntést hoztunk meg a klubvezetéssel, amikor az említett játékosok büntetése mellett döntöttünk. Jelen pillanatban nem lehet megmondani, hogy meddig fog tartani a büntetésük. Lehet egy hét, és elfelejtjük, vagy a játékosok akár a szezon végéig kikerülnek a keretbõl."

 

"Minden azon múlik, hogy miként teljesítenek majd az edzésen. Alves, Bebe és Sidnei maguk fogják folytatni saját edzésprogramjukat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!