Fabio üdvözli a Benfica érdeklõdését

A Manchester United szélsõ védõje, Fabio da Silva felfedte érdeklõdését aziránt, hogy a következõ szezont a Benficánál töltse kölcsönben.


A brazil válogatott játékossal kapcsolatban már pár hete felröppent a hír, miszerint a portugál óriásklub szeretné a következõ idényben soraiban tudni, amelyet Fabio ügynöke azóta már meg is erõsített.

 

Most már úgy tûnik, hogy a balbekknek sem lenne ellenére a váltás, és úgy látszik, hogy készen áll arra, hogy a jövõ évet az Estadio da Luzban húzza le kölcsönben, miután az Old Traffordon nem tudott magának állandó játéklehetõséget kiharcolni.

 

"Ismerem a Benficát, Brazlíában számos mérkõzésüket megnéztük. Tulajdonképpen Brazíliában mindenki követi a Benfica meccseit - ez egy nagyon jó klub, amely nem kérdéses, hogy nagyon feküdne számomra" - mondta Fabio a Maisfutebolnak.

 

A korábbi Fluminense játékos kijelentte, egyelõre még semmi végére nem került pont ebben az ügyben, és bármilyen átigazolás csakis a szezon végeztét követõen valósulhat meg.

 

 

"Egyértelmûen ismerni fogom a jövõmet a szezon végén" - folytatta.

 

"Most tudom, hogy az emberek sok mindenrõl beszélnek, de még semmi nem biztos. Még senkivel nem tárgyaltam a Benfica részérõl, arra várok, hogy rendezõdjenek körülöttem a dolgok."

 

A 21 éves védõ szerint az, hogy anyanyelvébõl kifolyólag beszél portugálul, sokat segíthet neki a minél gyorsabb beilleszkedésben.

 

"Van portugál útlevelem, és ugyanazt a nyelvet beszélem. Könnyen tudnék alkalmazkodni. Szerintem nem lenne ezzel probléma."

 

"Portugália jó megoldás volna számomra. Nagyjából követni szoktam a bajnokságukat, ismerem a portugál csapatokat, mert mindig jól szerepelnek az európai kupákban."

 

Az egyetlen potenciális probléma az lehet ebben az ügyben, hogy a Da Silva-ikreknek így most karrierük során elõször külön utat kellene, hogy bejárjanak.

 

"Nehéz lenne" - ismerte el.

 

"Mi még soha nem voltunk külön egymástól, de ilyen a futball, egy napon ennek is el kell jönnie. Elõbb vagy utóbb ez úgyis megtörténik a futballban nem könnyû örökre egy csapatban játszani, egymás mellett."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!