Ferguson: Gyõzni megyünk

Sir Alex Ferguson ígéretet tett arra, hogy a Manchester United a gyõzelemért fog harcolni a hétfõi derbin.


Bár a Vörös Ördögöknek egy döntetlen sem lenne rossz eredmény a címért folytatott harc során, a United menedzsere ragaszkodik ahhoz, hogy csapata mindent el fog követni, hogy megnyerjék a találkozót.
 
Sir Alex azt szeretné, ha játékosai jóvátennék a múltheti tékozló játékukat, melynek során két pontot veszítettek elõnyükbõl az Old Trafford közönsége elõtt, amivel csökkentették elõnyüket a Cityvel szemben. 
 
"Úgy gondolom remekül játszottunk és simán gyõzhettünk volna, de ez a futball" - mondta Sir Alex.
 
"Fantasztikus hangulatú, izgalmas mérkõzés volt. Hihetetlen, hogy két gólos elõnybõl döntetlen lett a végeredmény, de ezek vagyunk mi."
 
"Úgy látszik nem szeretjük az egyszerû gyõzelmet, hajlamosak vagyunk a végén csavarni egyet a dolgon és megnehezítjük a helyzetünket. Ahogyan ezt tesszük évek óta. Szerintem már a közönségünk is hozzászokott tõlünk a drámai fináléhoz, ami igazán fantasztikus hangulatot teremt mindig. Mindenesetre hétfõn nem elégszünk meg a döntetlennel. Gyõzni megyünk az Etihadba." 
 
 
Roberto Mancini nyilatkozataiban feladta a harcot, és behozhatatlannak látja a United elõnyét, csapatával szemben. Viszont a tapasztal menedzser, Sir Alex nem dõl be Mancini próbálkozásainak, ami esetleges lazításra adhatna okot a United számára.
 
"Roberto ezzel le szeretné venni a nyomást a saját játékosairól, de ránk semmilyen hatása nincs a nyilatkozatainak, mivel mi is tisztában vagyunk az esélyeinkkel. Magunktól is tudjuk, hogy jobb helyzetben vagyunk mint õk és hogy képesek vagyunk megnyerni a bajnokságot. Sõt mindenki tudja, hogy ez a mi hozzáállásunk, mindig a végsõkig hiszünk a gyõzelemben."
 
"Többek közt Patrice Evra, Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Michael Carrick õk mind tudják már hogyan kell megbirkózni ezzel a helyzettel."
 
"Továbbá az sincs ránk semmilyen hatással, hogy az elõzõ meccseken mit játszottunk a Cityvel, az nem számít, az már a múlt. Egyetlen dolog számít, az ami elõttünk áll. Az pedig a hétfõi derbi, amit én és a játékosok is felkészülve várunk."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!