Kagawa ultimátumot kapott

A német csapat hétfõig adott határidõt Shinji Kagawának, hogy döntsön szerzõdéshosszabbítását illetõen, miközben a játékost feltételezések szerint a Manchester United ostromolja.


A japán játékos szerzõdése 2013-ig szól a Borussia Dormund csapatához, de úgy látszik, nem szándékozik meghosszabbítani azt, hiába ajánlottak neki 2016-ig szóló kontraktust. A német Bild napilap úgy tudja, a Manchester United egy 3 éves szerzõdést ajánlott a játékosnak 18 millió euro értékben, ezért a BVB hétfõig adott döntési határidõt a játékosnak.


A Dortmund elnöke, Reinhard Rauball gyanakvó az eddigi késlekedés okait illetõen.

 


„Az igazság az, hogy mi már jóval korábban tettünk neki egy ajánlatot, amire nem reagált azóta, így kétségeink merültek fel” – mondta Rauball.


„Ez egy nagyon jó ajánlat, nem kis pénzt ajánlottunk neki. Más csapat ugyan még nem keresett meg eddig minket, és semmi nem dõlt el az ügyben, de a jelek kételkedésre adnak okot Kagawa maradását illetõen”


A német bajnoknak óriási dilemma lenne, ha nem tudnák meggyõzni a középpályást a hosszabbításról, hiszen ha nem adják el idén nyáron, megkockáztatják, hogy 2013-ban ingyen távozik a játékos.


Ez súlyos veszteség lenne a Dormund számára, hiszen Kagawa kulcsjátékossá nõtte ki magát és 2 Bundesliga gyõzelemhez segítette csapatát 2010 óta, amióta a japán Cerezo Osaka csapatából a Ruhr-vidékre költözött mindössze 350.000 euroért.
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!