Ferguson mérlegeli lehetõségeit

Sir Alex Ferguson elárulta, hogy egyelõre még fontolgatja, két-három lehetséges kezdõcsapata közül melyiket küldje pályára a hétfõ esti, Manchester City elleni élet-halál harcnak is beillõ derbin.


A United menedzsere tudja, hogy miként akarja csapatát játszatni, de számos opció áll rendelkezésére a csapatot alkotó személyeket illetõen, akik mind képesek lehetnek megállítani, és akár felül is kerekedni Roberto Mancini legénységén.

 

Miután a védelemben, a középpálya támadószekciójában, illetve a csatársorban is döntést kell hoznia a skót edzõlegendának, ezért biztosan felfokozott várakozás lesz a kezdõsípszó elõtt a várható kezdõcsapatokat illetõen, amely így vagy úgy akár meg is határozhatja a bajnoki cím szempontjából létfontosságú mérkõzés kimenetelét.

 

"Az elmúlt pár napban külön dolgoztunk két-három dolgon, és két-három opcióim is van a kezdõcsapat kilétét illetõen" - kezdte Sir Alex.

 

"Remélhetõleg sikerül megtalálnom a megfelelõ összetételt."

 

"Csak azt tudom, hogy mit szeretnénk játszani a mérkõzésen. Elég tapasztalt a csapatunk, és van lendület is bennük, emellett pedig elég jó futballisták alkotják, akik eltökéltek. Szerintem ebbõl a szempontból rendben vagyunk. A mérkõzést bármi eldöntheti, de remélem abban biztosak lehetünk, hogy nem egy rossz döntés lesz az."

 

"Mindkét csapatra nagy figyelem hárul, hogy jó mérkõzést játszunk. Ez nagyon fontos, mert egy várost képviselünk az egész világ elõtt. Michel Platini nagy erõfeszítéseket tesz például azért, hogy ott lehessen hétfõn este. Hihetetlenül nagy lehetõséget teremt ez mindkét csapat számára, és mi szeretnénk megfelelõen képviselni magunkat."

 

 

A skót edzõlegendának nincsenek illúziói azt illetõen, hogy ha a City begyüjti a három pontot ellenük, akkor a bajnokság szinte biztosan elúszott a Vörös Ördögök számára, még akkor is ha a Kékekre papíron a következõ fordulóban nagyon nehéz összecsapás vár - a Newcastle ellen idegenben - míg a United otthon fogadja a Swanseat.

 

"Szerintem a City valószínûleg megnyerné azt a meccset" - tette hozzá.

 

"Igen. Azt gondolom, hogy két fordulóval a vége elõtt hatalmas sanszuk lenne a bajnoki címre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!