Hernandez: Nem vagyok hõs

Javier Hernandez visszautasította, hogy õ kerüljön a reflektorfénybe a United Stoke City elleni gyõzelmekor, miután csapata mindkét gólját õ szerezte a Britannia Stadiumban.


A mexikói csatár, aki az elsõ félidõben és a második félidõben is eredményes tudott lenni úgy véli, inkább csapattársaival kell osztoznia a dicsõségen, hiszen õk is tettek azért, hogy gyõztesen távozzanak a Stoke otthonából.

 

"Szép gól volt" - mondta zseniáls elsõ találatára, amit feje hátsó részével szerzett, és a vezetést jelentette a Vörös Ördögöknek.

 

"Azonban a legfontosabb, hogy nincsenek hõsök - minden a csapat erõfeszítéseinek köszönhetõ."

 

"A gól elõtt felugrottam, és láttam, hogy a labda mögém jön. Én csak megpróbáltam kapura fejelni a labdát, és Istennek hála, bement."


 

 

Hernandez villámgyorsan beilleszkedett új állomáshelyén az Old Traffordon, amely jeleként már öt gólt jegyez újdonsült csapatában eddigi 10 pályáralépése alkalmából, amelyekbõl négyet a legutóbbi öt mérkõzésen szerzett. Azonban, tõle nem szokatlanul, továbbra is szerény maradt, és nem akarja elibazkodni magát csodálatos karrierkezdete miatt.

 

"Ez a csapattársaimon múlik" - tette hozzá a válogatott támadó.

 

"Õk és az edzõi stáb is megbízik bennem. Ez egy hihetetlen lehetõség, hogy a világ legnagyszerûbb együttesében, a Manchester Unitedben futballozhatok. Keményen dolgozok, mert szeretnék sokáig itt maradni, és rengeteg trófeát szerezni."

 

A 22 éves csatár elsõ góljához képest a második nem volt szépségdíjas, ám annál fontosabb, ugyanis ezzel megakadályozta, hogy a Vörös Ördögök szezonbeli hatodik mérkõzésükön is döntetlent érjenek el.

 

"Ebben a szezonban nagyon sokszor értünk el döntetlent, úgyhogy mindenki nagyon örül, hogy sikerült nyernünk" - fejezte be.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!