Joyce tanácsai Will Keane-nek

Warren Joyce sürgette Will Keane-t, dolgozzon agresszióján, hogy a benne rejlõ potenciál méginkább megmutatkozzon.


A tartalékok top góllövõje lenyûgözõen teljesített elsõ teljes szezonjában ezen a szinten és a hétvégén már több Championship csapattal is kapcsolatba hozták azután, hogy Sir Alex Ferguson elismerte, jövõre kölcsönadná a csatárt. Keane eddig 17 gólt szerzett idén és a mai, Sunderland elleni bajnokin még tehet mellé. Ezek közül négy a Newcastle elleni meccsen jött a támadótól, Warren Joyce szerint a 19 éves támadó ott mutatta meg legjobbját.

"Úgy vélem, az agresszióján van mit javítani" - mondta a tartalékok menedzsere a ManUtd.com-nak. "Nem csak arról beszélek, amikor be kell csúszni vagy fejelni, hanem az agresszióról, ahogy a helyzetek befejezi és ahogy a tizenhatosra mozog."

 


"Mindenkinek vannak dolgai, amiben javulnia kell, neki ez az egyik dolog. De a Newcastle elleni mérkõzésen már sokkal több agressziót láthattunk tõle, ezt kellene hoznia mindig. Ha idén 20 gólig eljutna, nagyon jó eredmény lenne tõle."

A Vörös Ördögök ma játszák utolsó bajnokijukat, majd az Aston Villával is megmérkõznek a rájátszás döntõben. Ma várhatóan Will Keane kezdõ lesz a Sunderland elleni mérkõzésen, a United pedig vissza akar vágni a Fekete Macskáktól korábban elszenvedett 3-6-ért.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!