Keane: Még mindig a United a legjobb

A Manchester United korábbi középpályása szerint még nincs vége a Premier League trófeájáért folyó harcnak annak ellenére, hogy a Manchester City hétfõn legyõzte riválisát a városi derbin.


Sir Alex Ferguson csapata a Manchester Cityvel karöltve áll a tabella elsõ két helyén, mindketten 83 pontot gyûjtöttek össze, ám a Vörös Ördögök rosszabb gólkülönbségük miatt a második helyre szorulnak.

"Úgy gondolom, mindenkinek emlékeznie kell arra, micsoda nehéz meccs vár a Man Cityre Newcastle-ben" - mondta Keane az Irish Times-nak.

"Lehangoltság és szomorúság van most a United körül, de ha elveszítik a bajnokságot, akkor csakis az Everton feltámadása kísért majd."

Roy Keane 1993 és 2005 között szerepelt a Manchester United csapatában, de elmérgesedett a kapcsolata menedzserével, ami azóta is elég fagyos. Ám ennek ellenére még mindig drukkol korábbi csapatának.

 


"Soha ne írjuk le õket! Még mindig a United a legjobb klub, még mindig náluk van a legjobb menedzser és még mindig nekik van a legjobb szurkolótáboruk."

"Elég ideges voltam a minap, amikor kikaptak, nem szeretek így érezni, meg kell próbálni túllépni. Még mindig hûséges vagyok a Unitedhez, nem számít hogyan végeztem a klubbal vagy milyen a kapcsolatom a menedzserrel."

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!