Jones: A Vörös Ördögök talpra állnak

Phil Jones elárulta, 'rengeteg kérdés' merült fel a Manchester Unitednél csapaton belül a hétfõi, Etihad Stadiumban elszenvedett vereséget követõen.


Egy olyan meccsen, amelyet elõzetesen az angol futball történetének legnagyobb derbijeként bélyegeztek meg, a Vörös Ördögök elszalasztották a lehetõséget, hogy begyüjtsék 20. bajnoki címüket. Ehelyett Vincent Kompany elsõ félidõ végén szerzett fejesével a City otthon tartotta a három pontot, és gólarányuknak köszönhetõen átvették a vezetést két fordulóval a bajnoki versenyfutás vége elõtt.

 

Érthetõen a Unitednél mindenkit padlóra küldött az eredmény, de Jones elmondása szerint most már maximálisan csak arra koncentrálnak, hogy a hétvégén talpra álljanak, amikor a Swansea City látogat vasárnap az Old Traffordra.

 

"Egyértelmûen sok kérdés vetõdött fel ezen a héten, amelyek mind jogosak is" - kezdte Jones.

 

 

"Valószínûleg hétfõn este nem a legjobb képességeinkhez mérten játszottunk, ez pedig csalódástkeltõ."

 

"De nem szabad elfeledkeznünk róla: egyenlõ pontszámmal állunk a Cityvel. Jelen pillanatban a gólarány dönt a javukra, de ebben a szezonban már eddig is történtek meglepetések. Éppen ezért nem lennék meglepõdve, ha láthatnánk még néhányat. Szerintem nagyon kiélezett harc lesz még a két csapat között. Tudjuk, mit kell tennünk: gyõznünk kell a következõ két mérkõzésen és begyüjteni a lehetséges hat pontot, aztán meglátjuk mire jutunk vele."

 

"Természetesen a derbi utáni napon a társaim szomorúak és nagyon csalódottak voltak. De gyorsan megpróbáltuk túltenni rajta magunkat, és koncentrálni a feladatunkra. A héten jóvá tettük a történteket az edzésen. Van a csapatunkban jó néhány olyan karakter, aki fel tud minket rázni, éppen ezért már nagyon várjuk a hétvégi meccset."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!