Gaitan és a United vonzereje

Ügynöke állítása szerint a Benfica irányítója, Nicolas Gaitan örülne, ha tárgyalásba kezdhetne a Manchester Uniteddel egy esetleges nyári átigazolásról.


Pletykák már korábban szóba hozták a sokra taksált 24 éves játékost egy esetleges Old Traffordra igazolással, miután állítólag Sir Alex Ferguson legfontosabb célpontja az átigazolási piacon.

 

Nem a Manchester United az egyetlen kérõje az argentin válogatott játékosnak, de nagy valószínûséggel közülök csak õk engedhetnék meg, hogy finanszírozzák megszerzését.

 

Emellett a klub a világ minden részérõl érkezõ játékosok számára hívogató lehet, és egyben meggondolandó ajánlat lehet bárki számára vonzereje miatt.

 

Gaitan ügynöke szerint ügyfele boldogan igazolna Angliába, ahol a United középpályáját erõsíthetné kreativitásával.

 

 

Úgy tudni, hogy Ferguson a nyáron mindenképpen szét fog nézni az átigazolási piacon egy új középpályás megszerzése érdekében, hogy megtalálja az olyanok, mint Michael Carrick, Ryan Giggs és Paul Scholes helyetteseit.

 

Gaitan képességeirõl már közelrõl is meggyõzõdhetett a Bajnokok Ligája csoportkörében, és amint befejezõdik a Premier League idei szezonja, minden erejével azon lesz, hogy új arcokkal frissítse fel megfáradni látszó csapatát.

 

"Nicolas nagyon szereti a Manchester Unitedet - szeretne a Manchester Unitedben játszani" - kezdte Gaitan ügynöke, Jose Ibarren.

 

"Ha ajánlatot tesznek érte, Nicolas boldogan meghallgatja majd õket, és tárgyalásba kezd velük."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!