Jones bízik a Szarkákban

Phil Jones elismerte, néhány órára Newcastle szurkolóvá válik vasárnap délután, amikor a Manchester City a Sports Direct Arenában játszik.


Az utolsó elõtti bajnoki találkozót megelõzõen jobb gólarányának köszönhetõen a Manchester City vezeti a tabellát. Mivel az utolsó fordulóban a kiesés ellen küzdõ QPR-t fogadják majd az Etihadban, sokak szerint amennyiben a Newcastle otthonában gyõzni tudnak, nagyon közel kerülnek a bajnoki címhez.

Alan Pardew csapata csodás formában van és a Bajnokok Ligája helyért küzdenek. Ráadásul felfokozott hangulatban futhatnak ki vasárnap a gyepre azért is, mert szerdán 2-0 arányban gyõzték le a Chelsea-t saját pályáján.

"A Newcastle egy fantasztikus csapat, fantasztikus egyénekkel" - mondta Jones. "Papiss Cisse két gólja a Chelsea ellen legutóbb csodálatos volt."

"Reméljük vasárnap tesznek egy szívességet nekünk. Biztos vagyok, hogy mindenki gondolatában mélyen ott lesz ez a meccs [ahogy a Swansea elleni meccsre készülnek az Old Traffordon], de arra fogunk koncentrálni, amit tenni akarunk."

"Nincs értelme ott ülni a tévé elõtt és nézni a meccset. Koncentrálnunk kell arra, amit tennünk kell és megfelelõen elõ kell készülnünk. Nem hiszem, hogy az öltözõben fogunk ülni."

Jones nagyon jól tudja, milyen nehéz lehet az út Newcastle-be. A csapat tagja volt azon a januári estén - ráadásul egy szerencsétlen öngólt is vétett -, amikor a Szarkák 3-0-ra átgázoltak Sir Alex gárdáján.

 


"Fantasztikusak voltak azon az estén. Nekünk semmi nem ment. Nagyon nyomtak minket. Nagyon szenvedélyes szurkolóik vannak, reméljük most is tudják majd ösztönözni csapatukat."

A City meccse a Newcastle ellen holnap alig egy órával azelõtt fejezõdik be, hogy a United megkezdené meccsét a Swansea ellen. Bár a walesiek még soha nem gyõztek az Old Traffordon, Jones szerint kemény teszt lesz ez a Vörös Ördögök számára, hiszen az ellenfél már sok csodálatra méltó eredményt ért el azóta, hogy elõzõ nyáron feljutott a Championshipbõl.

"A Swansea egy meglepetés csapat. Ebben a szezonban fantasztikus futballt játszottak többször is és van néhány nagyszerû egyéniségük."

"Tisztában vagyunk az általuk jelentett fenyegetéssel. Reméljük meg tudjuk ölni a játékukat és a sajátunkat tudjuk játszani, amivel begyûjtjük a három pontot. Többnyire õk birtokolják a labdát az ellenfeleikkel szemben, reméljük ellenünk nem így lesz."

"Fontos, hogy minden meccsen mi tartsuk a labdát és saját tempónkat játszuk, ahogy mi szeretnénk játszani. Biztos vagyok, hogy képesek leszünk erre."

Jones azt is feltárta, várhatóan támadólag lép fel a United, hiszen a gólkülönbség is nagyon sokat számít a bajnoki címért folyó harcban.

"Mennünk kell, de nem mehetünk fejetlenül elõre az elejétõl. Megfelelõ módon kell megközelíteni a dolgot. Elõször is nem szabad gólt kapnunk, amire képesek is vagyunk, és ebbõl kiindulva mehetünk elõre a gólokért."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!