Sir Alex már az igazolásokra figyel

Sir Alex Ferguson felfedte, nyáron invesztálni fog a csapatba, hogy erõsödjön a keret, de radikális változásokat nem eszközöl.


A fõnök elmondta, több tapasztalt játékos szolgálatait megtartják - beleértve Dimitar Berbatovot is, ha nem sikerül értékesíteni - mint például Paul Scholest, aki minden bizonnyal marad. Tom Cleverleytõl azt várják, hogy több alkalommal számíthassanak rá, míg Michael Carrick és Rio Ferdinand remélhetõleg továbbra is kiváló formában lesznek.

"Felmérjük, merre indulunk el játékosok szempontjából" - mondta a menedzser a nyári igazolással kapcsolatban. "Nem kérdés, szükség van játékosokra. Talán egy vagy kettõ új játékos érkezhet. Esetleg három, ki tudja? Attól függ, milyen képességû játékosok állnak majd rendelkezésre a piacon."

"De nyílván Scholesy és Giggsy is pályafutásuk végéhez közelednek, ez ellen védekeznünk kell valahogy, ez tény. Cleverley fantasztikus potenciállal rendelkezõ fiatal, aki tud adni valamit nekünk. Carrick 31 éves lesz, aki nagyon kiegyensúlyozott formában játszik és még vannak benne évek. Valószínûleg valaki erre a posztra érkezik majd."

"Semmi megállapodás nincs Berbatov körül" - nyilatkozta Sir Alex. "Valakinek ajánlatot kell tennie érte, ingyen nem fog elmenni sehova, ez biztos. Scholey, Giggsy és Berbatov jövõre itt lesznek - hacsak nem kapunk olyan ajánlatot Dimitarért, ami megfelel számunkra - úgyhogy megfelelõ tapasztalattal rendelkezünk majd. Amit tettünk, azáltal azok a játékosok, aki korábban csatlakoztak hozzánk tapasztalatot szereznek és eljön majd az idõ, amikor felválthatnak másokat."

 


"Evans most kezd igazán beérni, Carrick 30 éves, ahogy Evra is, és ott van Vidic, valamint Ferdinand."

"Azt hiszem, Rionak is van még néhány éve hátra. Rooneynak is egyre több tapasztalata lesz. Szóval nem vagyunk szûkében tapasztalat terén. Melyik klub nem akarná, hogy Giggs és Scholes náluk szerepeljen?"

Egy valami azonban biztos. A Manchester City minden bizonnyal megtartja pozícióját, miszerint a legtöbbet költekezõ csapat lesz ismét.

"Senki nem képes versenyezni a City pénzügyi hatalmával" - tette hozzá a menedzser. "Senki! Ezt el kell fogadnunk. Más utat kell választani? Nyílvánvalóan, ezért fiatal játékosokat keresünk, akik a klubon belül nagyot tudnak fejlõdni, mert ebben nagyon jók vagyunk, úgyhogy ennél fogunk maradni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!