Sir Alex: A sérülés nem mentség

Sir Alex Ferguson úgy véli, Jonny Evans ebben a szezonban már nem léphet pályára, miután már az Everton ellen is úgy játszott, hogy fájt a lába, ám a menedzser tudja, nem a sérülések miatt elõzött a Manchester City.


Ferguson feltárta, az északír védõ már a 4-4-re végzõdõ Everton elleni találkozó második félidejében is szenvedett, és minden bizonnyal nem is tér vissza a Swansea és a Sunderland elleni összecsapásokra, miután a városi derbit is ki kellett hagynia.

Amikor arról kérdezték a skót menedzsert, hiányzik-e a csapatnak Nemanja Vidic, aki még december elején esett ki a szezon maradék részére térd sérülése miatt, ezt válaszolta: "Azt hiszem, Vidic a büntetõ területen belüli védekezésben a legjobb. Bizonyos mérkõzéseken hiányzott, de muszáj megemlítenek Rio Ferdinandot és Jonny Evanst, akik nagyon jól teljesítettek."

 


"Nem volt szerencsénk, hogy Evans megsérült az Everton ellen. Le kellett volna hoznunk, de maradni akart, a második félidõt végigküzdötte és most valószínûleg ebben a szezonban már nem lép pályára."

"Mindig vannak sérülések, idén azonban nagyon rossz sorozatunk volt ezen a téren. De a múltban is volt hasonlóan rossz idõszakunk, mégis bajnokságot nyertünk."

"Az Everton elleni meccs õrület volt, abszolút buta. Az egész egy õrült produkció volt, a szezon talán legszebb góljait szereztük akkor, majd eldobtuk az eredményt. De elemezheted a dolgokat, amikrõl úgy gondolod buktál pontot vagy épp nyertél, és ilyenkor mondhatunk bármit, hogy szerencsénk volt vagy éppen nem. A végén úgyis csak az számít, hány pontot szereztél."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!