Rio kérelme Antonhoz

A Queens Park Rangers védõje, Anton Ferdinand elárulta, hogy bátyja, és egyben a Manchester United védõje, Rio Ferdinand telefonon kérlelte, hogy a Rangers okozzon meglepetést vasárnap a Manchester City ellen.


Azonban a 27 éves bekket sokkal jobban foglalkoztatja a londoniak helyzete, és az, hogy felülkerekedjenek a Boltonon a kiesés ellen vívott harcban.

 

Mark Hughes fiai két pontos fórral rendelkeznek a Premier League legjobb, még kiesést jelentõ helyéhez képest, és szükségük lesz valamilyen, számukra megfelelõ eredmény eléréséhez az Etihad Stadiumban, ha a Bolton gyõzni tud a Stoke ellen.

 

Ha a QPR pontot, vagy pontokat tudna rabolni a Citytõl, azzal megnyílna a lehetõség a Manchester United elõtt, amely a Sunderland ellen játszik, hogy a célegyenesben megelõzze városi riválisát, és Anton elmondása szerint bátyja arra ösztökélte õt, hogy mindez váljon valósággá is.

 

 

"Rio felhívott azzal, hogy kérne egy szivességet" - kezdte az egykori West Ham, és Sunderland játékos.

 

"De ez most rólunk szól. Én a QPR-ra koncentrálok, mert nagyon kemény feladat áll elõttünk."

 

"Úgy kell majd pályára lépnünk, hogy ha nem is három, akkor legalább egy pontot szerezzünk. Hiszek a csapattársaimban, hogy képesek vagyunk mindezt elérni."

 

"Ha sikerülne megfelelõ eredményt elérnünk, és a Unitednek és Rionak sikerülne megszerezniük a bajnoki címet, akkor egy kicsit törleszthetnék a bátyámnak."

 

"Ha õk nem nyernek, de mi bennmaradunk, akkor is nagyon, de nagyon boldog leszek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!