Ferdinand: Ez kegyetlen volt

Rio Ferdinand átélte ma a Manchester Uniteddel, amint kikapták kezeik közül a bajnoki címet, de igyekszik pozitív maradni.


A Vörös Ördögök egyik keze szinte már a trófeán hevert, miután a Premier League utolsó fordulójában 1-0 arányban legyõzték a Sunderland csapatát. Majd várták a híreket az Etihad Stadiumból, ahol a városi riválisuk a Queens Park Rangers csapatával csapott össze.

A legdrámaibb befejezést követõen Manchester kék felébe került a bajnoki cím, miután a City a hosszabbítás pillanataiban két gólt szerezve összetörte a United szívét.

Ferdinand elismerte, egy igen felforgatott szezon igen fájdalmas végjátékkal zárult a Vörös Ördögök számára, de bízik abban, hogy a klub erõsebben vág vissza a 2012/13-as szezonban.

"Kiábrándító elveszíteni a bajnokságot. Ez kegyetlen módja annak, hogy valaki veszít, de gratulálni kell a másik csapatnak" - mondta Ferdinand a Sky Sports-nak.

 


"Minden olyan csapat, amelyik megnyeri a bajnokságot, nyilván megérdemli és jól játszott a szezon során. Leporoljuk magunkat és ügyelünk arra, hogy visszanyerjük a címet a következõ szezonban."

"Hallottam, hogy a City megszerezte a vezetést, majd hogy 2-2 az állás. A mi meccsünk befejezõdött és csak csendben vártunk. Aztán a hazai szurkolók éljenzésébõl tudtuk, hogy a City betalált és hozzájuk került a serleg."

"Azt hiszem, idén a maximumon használtuk a csapatot, ami a jövõre nézve jó. Pozitívum, amit ebbõl meríthetünk, nem hiszem, hogy bármelyik másik klub megbírkózott volna azokkal a dolgokkal, amikkel nekünk kellett. De ez nem mentég, gratulálok a másik csapatnak!"


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!