Hazard megerõsítette Manchesterbe igazolását

A Lille ásza, Eden Hazard megerõsítette, hogy a következõ szezontól Manchesterben játszik, ám azt nem hajlandó elárulni, hogy a City vagy a United színeiben.


Hazard jövõje már régóta pletyka tárgya az európai sportsajtóban, miután a kontinens számos elitklubja verseng aláírásáért.

 

A belga válogatott játékos a hétvégén már bejelentette, hogy hat év után a szezon végén távozik a tavalyi bajnok klubtól.

 

Legtöbbször a Manchester City, és a Manchester United együtteseivel hozták szóba Hazard nevét, miután mindkét klub részérõl többször is a klub illetékesei személyesen is megtekintették a játékát, ám úgy lehetett tudni, hogy a friss bajnoki címvédõ City lehet a befutó a játékos kegyeiért.

 

 

A 21 éves középpályás, miután egymás után másodszor a Ligue 1 Év játékosának választották, most megerõsítette, hogy a Premier Leaguebe fog igazolni, és a következõ szezont Manchesterben kezdi meg, konkrétumot azonban nem árult el.

 

"Ahogy már mondtam, Manchesterbe fogok igazolni" - válaszolta Hazard a francia bajnokság díjátadó gáláján, amikor valószínûsíthetõ úticéljáról kérdezték.

 

"Hamarosan megszületik a döntés az ügyben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!