De Laet és James is Leicesterbe igazolt

Ritchie De Laet és Matty James is a Leicester City együtteséhez igazolt, ahol három éves szerzõdést kötöttek.


Ahogyan arról már különbözõ sajtóorgánumokból hallani lehetett, elég nagy esély mutatkozott arra, hogy a Manchester United 23 éves belga védõje, Ritchie De Laet, és a 20 éves, saját nevelésû Matty James a King Power Stadiumba igazoljon.

 

De Laet az elõzõ szezont a Norwich Citynél kezdte meg kölcsönben, ám sérülés miatt januárban felbontották szerzõdését a korábban kölcsönben már Sheffield Unitednél, a Prestonnál és a Portsmouthnál is megforduló védõnek.

 

2009-ben meglepetésre igazolták le a Vörös Ördögök a Stoke City együttesétõl, de az eltelt évek alatt mindössze hat alkalommal léphetett csak pályára a felnõttek között.

 

 

Az egykori angol U19-es csapatkapitány, Matty James felnõtt szinten nem mutatkozhatott be az Old Traffordon.

 

2010-ben két alkalommal is szerepelt kölcsönben a Preston csapatánál, ám egy súlyos sérülés miatt abban az évben vissza kellett térnie a Unitedhez.

 

"Ritchie és Matthew két olyan játékos, akiket már régóta figyeltünk, és nagyon elégedettek vagyunk, hogy mindkettejüket letudtuk igazolni" - kezdte a Leicester menedzsere, Nigel Pearson klubja hivatalos weboldalának.

 

"Mindketten sikerre éhesek, gyõztes mentalitásúak, megtapasztalták már milyen a Championshipben futballozni, és nem mellesleg megvan bennük a vágy, hogy sikeresek legyenek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!