Gregg elõtt tiszteleg Giggs

Ryan Giggs elmondta, a Vörös Ördögök nagy örömmel vettek részt Harry Gregg tiszteletére megrendezett mérkõzésen Belfastban kedd este.


Egy erõs United 4-1-re gyõzött az ír bajnokság tizenegye ellen, köszönhetõen Patrice Evra és Wayne Rooney 1-1 góljának, valamint Ashley Young duplájának.

Megtelt a Windsor Park és gyakorlatilag az összes kilátogató United drukker volt és elégedettek lehettek az eredmény miatt azon az estén, amelyen mindenki azért jött, hogy egy ember elõtt tisztelegjen.

"Mindenki igazán büszke, hogy egy olyan este részese lehet, amelyet egy olyan ember tiszteletére rendeztek, ki pályán belül és kívül is egy hõs volt" - mondta Giggs az MUTV-nek. "Ez a mérkõzés jutalom egy nagyszerû karrierért és egy nagyszerû életért."

 


"Mindig jó visszajönni Észak-Írországba. Hihetetlenül lojális rajongóink vannak itt."

"Csalódást keltõ vasárnap után mégis teltház volt és egész végig éljeneztek. Mindig szívesen fogadnak itt minket és tudjuk, mennyi szurkoló imádja errefelé a klubot."

"A játék színvonala elég tisztességes volt. Elég sok gól esett, melyek szép gólok voltak. Reméljük a közönség boldogan ment haza."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!