Evra: Elajándékoztuk a bajnoki címet

Patrice Evra szerint a Manchester United ebben a szezonban odaajándékozta a Premier League bajnoki címét városi riválisának, a Manchester Citynek.


A két õsi ellenség között ebben a szezonban csak a gólarány döntött egy igazán fordulatos, és leginkább thrillerbe illõ záróforduló után.

 

A City hihetetlenszámba menõ gyõzelme a Queens Park Rangers ellen biztosította, hogy Roberto Mancini fiai az utolsó pillanatban mégis megnyerik a bajnoki címet 44 évnyi szünetet követõen.

 

Evra, aki a szezon második felében a Manchester United ideiglenes csapatkapitánya volt Nemanja Vidic kidõlésével, most pedig a United által elhullajtott pontokat siratja, például a City elleni hazai 6-1-es vereséget, a Newcastle elleni hazai, és idegenbeli mérkõzéseket, a Wigan elleni idegenbeli vereséget és az Everton elleni 4-4-et.

 

Azonban a francia válogatott védõ szerint, aki egyébként bekerült hazája 2012-es Európa-bajnokságra készülõ bõ keretébe, jó elõjelekkel vághatnak bele a következõ szezonnak, azt követõen, hogy csak egy hajszál választotta el õket a City megelõzésétõl.

 

 

"Odaajándékoztuk a Citynek a bajnoki címet, de ha az elejétõl a végéig jól fogunk játszani, akkor jövõre könnyen visszahódítjuk majd" - kezdte Evra.

 

"Rengeteg kritikát kaptunk a szezon során, de az elõzõ szezonhoz képest kilenc ponttal többet szereztünk."

 

"A City a játéka legjavát adta minden mérkõzésen, míg mi ezt nem mindig mondhattuk el magunkról, de így is ugyanannyi ponttal végeztünk."

 

"Úgyhogy ez arra a gondolkodásra sarkall, hogy ha mi is a szezon folyamán folyamatosan a legjobb játékunkkal rukkolunk elõ, akkor több ponttal is megnyerhetjük a bajnokságot."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!