Szezonzáró a tartalékoknál

Warren Joyce csapata ma este a Manchester Senior Cup döntõjével lezárja idei szezonját.


A Vörös Ördögök egy rövid utat tesznek az Etihad Stadiumba, hogy ma este a Manchester City tartalékaival megmérkõzzenek a Manchester Senior Cup döntõjében.

Joyce csapata azok után, hogy elõzõ héten az Old Traffordon büntetõkkel legyõzte az Aston Villát a Barclays Premier Reserve League rájátszásának döntõjében, most újabb trófeával gazdagodhat, ezúttal a City ellen.

Minden játékos nagyon várja már az összecsapást és revansot kívánnak venni azért, amiért korábban ebben a sorozatban a Kékek 4-2-re gyõztek."Nagyon nagy párharccá változott ez" - mondta Warren Joyce az MUTV-nek.

A Citynél sok variálási lhetõség lesz, míg Joyce elmondta, azon játékosok szerepelnek majd, akik az Aston Villa ellen megnyerték a döntõt. Bár Michele Fornasier és Luke Giverin nem valószínû, hogy szerepet kaphat, miután Harry Gregg tiszteletére rendezett találkozón pályára léptek kedden Belfastban.

A Manchester City elleni találkozóra ma este, magyar idõ szerint 20:00-tól kerül sor. Természetesen amennyiben találunk az interneten stream-et, úgy a Fórum megfelelõ topikjában, a Facebookon és a hír alatt is közzétesszük.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!