Robson: Triplázhatunk a Ligakupában

A Vörös Ördögök legendája, Bryan Robson szerint kettõs célt kell kitûzni az idei Ligakupában: zsinórban harmadszor is diadalmaskodni, és közben folytatni a fiatal tehetségek beépítését az elsõ csapatba.


Különösen a korai szakasz adhat esélyt a kiemelkedõ fiatal játékosoknak arra, hogy felkeltsék menedzserük figyelmét.

 

„Nagyon fontos a fiatalok számára, hogy megragadják az esélyt és bebiztosítsák jövõjüket azzal, hogy bizonyítanak a Fõnöknek.” – mondta Robson a ManUtd.com-nak.

 

Ha a United továbbra is ilyen jól menetel, akkor komoly esély nyílik meg az ifjú játékosok számára, hogy megtapasztalják milyen érzés megnyerni egy trófeát, és bekerülhetnek az elsõ csapatba a szezon legkritikusabb hónapjaira, amikor a komolyabb kupák sorsa dõl el.

 

 

„Az elõzõ évben megnyertük a sorozatot.” – tette hozzá Robbo.

 

„Sok srácnak az volt az elsõ trófeája, amit megnyert, és mi is gazdagodtunk egy újabb serleggel. Ez a sorozat sem csak a fiatal játékosok kedvéért van, de az õ fejlõdésük is nagyon fontos tényezõ benne.”

 

„Idén ismét jó esélyünk van a végsõ diadalra, hiszen majdnem az összes élcsapat, vagy akiket esélyesként tartottak számon már kiesett. Az Arsenalra nehéz mérkõzés vár majd Newcastleben, mert biztos vagyok benne, hogy Wenger megint csikócsapatát küldi pályára. Ez szintén kedvezõ számunkra és hatalmas lehetõséget kínál a végsõ gyõzelemre.”

 

 

A Ligakupa párosításai:

 

Október 26, kedd

 

Birmingham City - Brentford

Ipswich Town - Northampton Town

Leicester City - West Bromwich Albion

Wigan Athletic - Swansea

Manchester United - Wolverhampton Wanderers

 

Október 27, szerda

 

Aston Villa - Burnley

Newcastle United - Arsenal

West Ham United - Stoke City

 

A Manchester United jelenleg négyszeres Ligakupa gyõztes (1992, 2006, 2009, 2010), idei gyõzelmével egymást követõ harmadik évben hódíthatná el a trófeát.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!