Keane a különleges diadalt élteti

Will Keane reméli, hogy az elsõ csapatnál büszkék a tartalékokra, akik 2-0 arányú gyõzelmet arattak az Etihad Stadiumban a Manchester City elleni Manchester Senior Cup döntõben.


Warren Joyce csapata utolsó idei mérkõzését is megnyerte, a fiatal csatár pedig idei 19. gólját szerezte a találkozón. A gyõzelem azt is jelentette, hogy egymást követõ második csütörtökön is magasba emelhettek egy trófeát a Vörös Ördögök azt követõen, hogy az Aston Villa ellen elhódították a tartalék bajnokság rájátszás döntõjének serlegét is.

Keane egyedüli támadóként önzetlen produkciót nyújtott, amit Luke Giverinnek az utolsó percben adott gólpasszával is alátámasztott. A közép csatár - aki az angol U19-es válogatott tagja - szerint azonban nem ez volt a legjobb teljesítménye.

"Egy újabb sikeres év volt ez" - mondta William az MUTV-nek a találkozót követõen. "Újabb két trófeát szereztünk. Örülök, mert a szezon elején ilyen célt tûztünk ki magunk elé."

 


"Láthatjuk, mennyit jelent ez a srácoknak. A tény, hogy mindezt a City ellen értük el, még különlegesebbé teszi. Minden, ami az elsõ csapattal történt az elõzõ héten, arra ösztönzött minket, hogy mindent megtegyünk, hogy büszkék legyenek. Ezt megtettük, hiszen egy jó, profi teljesítményt mutattunk."

"Nem ez volt az egyik legnagyszerûbb mérkõzésem. Nem volt sok lehetõségem, de amikor kaptam egyet, értékesítettem. Nem sûrûn találkoztam a labdával a második félidõben, de nagyon jól védekeztünk. Tudtuk, hogy a City erõs csapattal áll ki, mert ugyanebben a sorozatban játszottunk már velük korábban és tudtuk, hogy hasonló játékot játszanak, mint az elsõ csapatuk, hiszen itt is alacsony és okos játékosok vannak. Tudtuk, hogy nem lesz mindig nálunk a labda, így figyeltünk a felfutó embereikre és a játékukra."

Amikor a United nyári túráján való esetleges részvételrõl kérdezték, ennyit mondott: "Mindig az a célom, hogy fejlõdjek. Ha ez a következõ lépés, ám legyen. De bármikor is jön el ennek az ideje, a legjobbamat fogom adni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!