Keane: Soha ne írd le a Unitedet, soha!

Roy Keane arra figyelmezteti a Manchester Cityt, hogy saját csapdájukba esnek, ha nem tisztelik Sir Alex Ferguson szakértelmét.


Keane elismeri a City teljesítményét, de figyelmezteti a városi riválist, hogy a Unitedet megerõsítik a kihívások és Sir Alex szakértelmével még jó pár évig fel kell venniük a harcot, bármennyit is költenek további új játékosokra.

 
"Soha ne írd le a Unitedet, soha!" - mondta Keane.
 
"Õk mindig visszaszerzik a trófeát, mert egyszerûen ilyen a természetük. Valószínûleg vásárolnak még egy két jó játékost, amit akkor is megtettek volna, ha megnyerik a bajnokságot, és egy izgalmas és erõs kerettel visszaszerzik a trófeát."
 
"A United rajongói nagyon kemény vasárnapot éltek át, de nem törtek meg, mert éppen úgy élvezik az új kihívásokat, mint maga a klub."
 
A legendás skót tréner már betöltötte a 70 évet, de Keane úgy véli a városi riválisok kihívása olyan erõvel tölti fel volt edzõjét, amire még jó pár évig számíthat Manchester kék fele.
 
"A United mindig kész megbirkózni az új kihívásokkal. Ferguson elérte mára a futballvilág legmagasabb szintjét, de a City kihívása segíteni fogja abban, hogy még ezt is túl szárnyalja." 
 
 
"Ha visszatekintünk, láthatjuk, hogy a United mindig visszaszerzi a címet. Gondoljunk csak arra, amikor a Blackburn lett a bajnok. Tisztességes harcban hódították el a címet, de nem tudták megvédeni. Vagy olyan nagy múlttal rendelkezõ csapatok, mint az Arsenal és a Liverpool, nézd meg hol vannak most! Bár a Chelsea remekül szerepelt idén Európában, de õk sem voltak képesek tartósan megõrizni az angol bajnoki címet."
 
"A United élvezi a kihívásokat, ezt mindenki tudja, aki egy kicsit is ismeri a klubot. Tudom, hogy nagy csalódás volt a számukra a Bajnokok Ligájából való kiesés, de nem törtek meg és ott voltak a bajnokságban az elsõ helyen."
 
"A Citynek csak a gólarányukkal sikerült gyõzniük és erre azt mondják egyesek, hogy fantasztikusak és a United leszállóágban van. Hagyjuk már! Ez nevetséges. Ha éveken keresztül megtartanák a címet és megnyernék a Bajnokok Ligáját, mint a United, akkor majd elismerem, hogy fantasztikusak, de addig nincs félnivalónk a cím visszaszerzését illetõen."
 
Keane beszélt volt csapattársa, Rio Ferdinand angol válogatottból való kihagyásáról is..
 
"Ha én lennék Rio, most nagyon csalódottnak érezném magam, de mivel nem vagyok õ, így azt mondom, legalább lehetõsége lesz kipihenni magát a következõ szezonra."
 
"Egyébként nem értem én sem Roy Hodgson döntését. Azt mondja, pusztán futballszakmai szempontok miatt hagyta ki Riot, de gyanítom közrejátszott a John Terryvel való feszült viszonyuk. De Hodgson dönt, akár tetszik, akár nem, el kell ezt fogadnunk."
 


theworldgame.sbs.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!