Evra: Tevezben semmi tisztelet nincs

Patrice Evra szerint Carlos Tevezben semmi tisztelet nincs. Mindezt azt követõen mondta, hogy korábbi csapattársa egy Sir Alex Fergusont gúnyoló plakátot emelt a magasba.


Mint ismeretes, az argentin egy "RIP Fergie" feliratot tartott magasba a Manchester City bajnoki címét ünneplõ tömeg elõtt hétfõn.

Ez a húzás mindenkit meglepett a játékos korábbi klubjánál, különösen Evrát, aki kommentálta Tevez tetteit.

"Nagyon meglepett Tevez hozzáállása" - mondta Evra a The Sunnak. "Nem vagyok biztos abban, hogy vélekedik errõl a menedzser, de biztos, hogy nem nagyon hatott rá."

"Ez tiszteletlenség. Tevez két évet töltött ennél a klubnál, a menedzser nagyon jól bánt vele, szóval nem igazán értem a reakciót."

 


Bár a City gyorsan reagált és bocsánatot kért a 28 éves játékos tettei miatt, ám Tevez nem tette ezt meg. Nem ez az elsõ eset a manchesteri riválisok között a csatár miatt, aki 2009-ben váltott klubot a városon belül.

Evra szerint a City is vétkes volt abban, hogy anno egy hatalmas "Üdvözlet Manchesterben, Tevez" plakátot tettek ki a városban.

"A plakát nagyon rossz ízû dolog volt, a Manchester Unitedtõl senki nem tudta értékelni."

"Tevez egy felnõtt ember, aki egy másik csapatban játszik és felelõs tetteiért. Kár, mert mindig tiszteletet kapott a Manchester Unitedtõl és néhány játékossal is kapcsolatban maradt. Nem tudom, mi fog történni most."

Evra még mindig próbálja túltenni magát azon szívfájdalmon, hogy a City az utolsó forduló utolsó pillanataiban vette el a bajnoki címet a Vörös Ördögöktõl, de a védõ ragaszkodik ahhoz, a United ettõl csak sokkal erõsebb lesz.

"Rossz szájízzel zárult a szezon, mert az utolsó meccs végjátékában vesztettük el a címet" - tette hozzá Patrice.

"De mindez csak lehetõvé teszi számunkra, hogy még erõsebbek és eltökéltebbek legyünk, hogy a következõ szezonban visszaszerezzük a címet."

"A Citynél valószínûleg azzal érvelnek, hogy mindkét alkalommal legyõztek minket, ám a szezon során nem volt soha nagy különbség a két csapat között."

"Nagyon ritka a Manchester Unitednél, hogy trófea nélkül zárjunk egy évet, szóval ezt arra kell felhasználnunk, hogy pozitív legyen a következõ szezon."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!