Owen iránt érdeklõdik a Stoke

Peter Coates, a Fazekasok elnöke azt nyilatkozta, hogy klubja lépéseket fog tenni az egykori angol válogatott, a Newcastle és Real Madrid volt támadója iránt, akinek a nyáron jár le a szerzõdése az Old Traffordon.


A 32 éves csatár kezét elengedték ezen a héten az Old Traffordon, miután csak négy mérkõzésen játszott a 2011-12-es szezonban, viszont Tony Pulis oldalán ismét nagy közönség kedvenc lehet a Real Madrid korábbi sztárja.
 
A Stoke komolyan érdeklõdött Owen iránt akkor is, amikor legutóbb szabadon igazolhatóvá vált három évvel ezelõtt, miután távozott a Newcastle csapatától, és Coates azt állítja, hogy nem zárja ki, hogy Pullis ismét megpróbál lecsapni a támadóra.
 
"Michael Owen egy fantasztikus játékos és úgy látom, hogy Tony is érdeklõdik iránta" - mondta Coates a The Sentinelnek.
 
"Tony jelen pillanatban távol van, de azt hiszem, hogy ezt megtudjuk beszélni vele, ha visszatér. Õ is érdeklõdött korábban felõle."
 
A csatár három év alatt mindössze 31-szer szerepelt a Unitedben, mivel sokáig sérülésekkel bajlódott, de szerette a versenyhelyzetet Wayne Rooneyval, Dimitar Berbatovval és Danny Welbeckkel.
 
 
A Stoke csapata már most is büszkélkedhet néhány egykori angol válogatott játékossal a soraiban, többek között az ex-Tottenham és Liverpool játékos Peter Crouchal, valamint a védõ Jonathan Woodgatetel.

Owen észak-nyugaton kezdte a pályafutását, és kizártnak tartja, hogy alacsonyabb osztályban folytassa, így a stattfordiak részérõl való érdeklõdés lehetne az, amely megfelelne az õ igényeinek.
 
"A Championship nem az ideális opció számomra. Szeretném hinni, hogy nem vesztettem el azon képességemet, hogy a legmagasabb szinten is gólokat szerezzek." mondta Owen egy korábbi nyilatkozatában.


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!